SK SK
0 hodnotení
Vína s našou značkou nájdete v najznámejších slovenských hoteloch, reštauráciách a tých najlepších vinotékach. Sú garanciou vysokej kvality a spokojnosti hostí.

Vinárstvo JANOUŠEK & POLÁK

Vína s našou značkou nájdete v najznámejších slovenských hoteloch, reštauráciách a tých najlepších vinotékach. Sú garanciou vysokej kvality a spokojnosti hostí.

Spoločnosť kormidluje vínnymi cestami jej kapitán Mário Polák. Výrobu má dnes pod palcom mladý pivničný majster Juraj Somorovský, obchod a distribúciu má na starosti Branislav Valjent.

Vinársku spoločnosť JANOUŠEK & POLÁK založil v roku 2006 manažér Ing. Mário Polák a enológ Ing. Roman Janoušek. Vína z ich produkcie sa okamžite zaradili medzi slovenskú elitu a gurmáni sa o nich vyjadrujú v superlatívoch. Najmodernejšia technológia, odbornosť a vinársky cit je zárukou tej najvyššej kvality vín. Ako stredne veľké vinárstvo s určitou tradíciou a povesťou nie je naším hlavným cieľom expandovať, ale radšej sprostredkovať všetkým Slovákom kvalitné slovenské víno. Naše sústredenie v prvom rade na kvalitu sa odrazilo už v 646 oceneniach z rôznych domácich aj zahraničných súťaží. Taktiež každý rok sú naše vína nominované do Národného salónu vín a viackrát už boli vyhlásené za šampiónov.

V roku 2015 prišiel na pomoc enológ Ing. Juraj Somorovský, ktorý má s vínom dlhoročné skúsenosti a svoje remeslo naozaj miluje. Spoločne s Braňom Valjentom tvoria cieľavedomý, pracovný a úspešný tím, ktorí je pripravený ukázať, že dobré a kvalitné víno je možné robiť aj na Slovensku z domácej suroviny.1. J&P foto 2015-03V Pezinku sme za tie roky vytvorili známu a obľúbenú značku slovenských vín, ktorou sa snažíme osloviť každého priaznivca dobrého vína. Ročne v súčasnosti vyrábame okolo šesťdesiat tisíc litrov, čo je asi 90 tisíc fliaš našich vín. Predstavujeme ich na akciách Malokarpatskej vínnej cesty, robíme prezentácie pre distribútorov, segment HoReCa, ale aj pre firmy a verejnosť. Sme do určitej miery limitovaný tým, že naše výrobné a skladové priestory sú zatiaľ predovšetkým funkčné. Ale v plánoch sa už rodí vinárstvo s výrobnou časťou, prezentačnými priestormi i vlastnou predajňou.

Doplňujúce informácie

Možnosti dopravy: Pešo, Bicyklom, Autom, Vlakom, Autobusom
Možnosti parkovania: Parkovanie zdarma v okolí

Akceptované platby: Hotovosť
Dohovoríte sa: Slovensky, Anglicky

Vhodné pre: Dospelých
Sezóna: Jar, Leto, Jeseň, Zima
Aktualizované dňa: 15.6.2018

Otváracie hodiny

Počasie

Neuvedené


Kontakt

Telefón: +421 903 460 343
Webová stránka: janousek-polak.sk
Vinárstvo JANOUŠEK & POLÁK
Bratislavská 79
902 01  Pezinok
Kraj: Bratislavský
Okres: Pezinok
Región: Trnavsko
 48.280389, 17.261416

Bratislavská 79
902 01  Pezinok

Zobraziť kontakt

tipy na zážitok v okolí Podujatia