SK SK
0 hodnotení
Nový, ultramoderný, štvorhviezdičkový hotel v Nitre sa nachádza priamo v centre mesta. Je situovaný v uličke na svahu pod Piaristickým kostolom, len niekoľko metrov od pešej zóny, na ktorej nájdete veľa butikov a kaviarní.

Hotel Comfort

Nový, ultramoderný, štvorhviezdičkový hotel v Nitre sa nachádza priamo v centre mesta. Je situovaný v uličke na svahu pod Piaristickým kostolom, len niekoľko metrov od pešej zóny, na ktorej nájdete veľa butikov a kaviarní.

Hoci sa hotel nachádza v centre mesta, jeho okolie nie je hlučné a preto vám v niektorej z priestranných a klimatizovaných izieb poskytne ubytovanie pre nerušený oddych.

Ak sa vám nechce chodiť mimo hotel, môžete využiť služby dostupné priamo v hoteli: štýlová reštaurácia Piano, Café Comfort alebo Fitness & Spa. Všetky zariadenia a izby sú vybavené kvalitnou vzduchotechnikou a klimatizáciou.

Pre obchodné rokovania a prezentácie sme zriadili business room, ktorý môžete využiť aj na príjemné posedenie s priateľmi (napr. stretávka, rodinná oslava). Naši klienti majú zabezpečené parkovisko monitorované kamerovým systémom. Naši hostia môžu taktiež bezplatne využiť internetovú miestnosť s počítačmi.


Reštaurácia Piano

Pohoda ako doma. V reštaurácii Piano sa s vašimi chuťovými bunkami pohrajú akordy chutí tradičných slovenských jedál. V príjemnom domáckom prostredí môžete posedieť aj pri pohári vína a ak nechcete zaťažiť svoj žalúdok, ochutnajte niektorý zo skvelých šalátov. Vstup do reštaurácie je priamo z budovy Hotela Comfort.

K dobrému jedlu nepatrí len dobré pitie, ale aj dobrá hudba. Preto sa v reštaurácii môžete zaľúbiť do sladkých tónov klavíra.


Café Comfort

Na prízemí, hneď pri vstupe do hotela sa nachádza moderná, útulná kaviareň, vybavená kvalitnou vzduchotechnikou a klimatizáciou. Je príjemné začať deň rannou kávou značky LAVAZZA, pri ktorej si nerušene prečítate dennú tlač, alebo si pochutnať na dezerte, či zmrzlinovom pohári. Počas dňa vás a vašich priateľov osviežia chutné miešané nápoje. V letných mesiac si môžete posedieť aj na našej letnej terase, ktorá sa nachádza priamo pred kaviarňou.


Business room

Okrem ubytovania v Nitre vám náš hotel poskytuje priestor zorganizovať väčšie pracovné stretnutie, školenie, seminár alebo workshop. Ponúkame vám možnosť prenájmu klimatizovanej miestnosti s DSL internetom a bezdrôtovým wifi pripojením. Priestor môžete využiť aj na zorganizovanie stretávky, či rodinnej oslavy. Usporiadanie miestnosti vieme prispôsobiť danej akcii na mieru.


Okrem kompletného najmodernejšieho technického vybavenia vás určite poteší aj panoramatický výhľad na strechy starých domov, za ktorými sa vynárajú dominanty Nitry.


Internetová miestnosť

Naši zákazníci možu využiť bezplatný vstup do internetovej miestnosti. Tá je vybavená počítačovou technikou, vysokorýchlostným internetom a kvalitnou klimatizáciou. Pokiaľ teda nemáte so sebou svoj notebook, ponúkame Vám priestor kde si môžete vkľude vybaviť emailovú poštu alebo len tak browsovať po internete.


Fitness & Spa

Hotel Comfort patrí medzi najnovšie hotely v Nitre. Vieme, že naši klienti majú radi aj aktívny oddych. Preto sme sa im rozhodli bezplatne poskytnúť naše klimatizované fitness centrum, ktoré sa nachádza na prvom podzemnom podlaží. Fitness je najvhodnejší spôsob, ako sa udržiavať vo forme, získať harmóniu, sebavedomie a spokojnosť. Svoje telo môžete u nás rozhýbať na rôznych strojoch, napr. stacionárny bicykel, bežecký pás, posilňovacie alebo cardio stroje. Ponuka uspokojí široké spektrum našich hostí - od začiatočníkov, až po každodenných športovcov.


Pranie a žehlenie bielizne

Našim hosťom ponúkame pranie a žehlenie bielizne v hoteli Comfort.

Doplňujúce informácie

Možnosti dopravy: Pešo, Bicyklom, Autom, Vlakom, Autobusom
Možnosti parkovania: Parkovanie zdarma v okolí, Platené parkovanie v okolí

Akceptované platby: Hotovosť, Platba kartou
Dohovoríte sa: Slovensky, Anglicky, Nemecky
Ubytovanie: V objekte
Stravovanie: V objekte

Vhodné pre: Deti, Rodiny s deťmi, Seniorov, Hendikepovaných, Cyklistov, Mládež, Dospelých
Sezóna: Jar, Leto, Jeseň, Zima
Aktualizované dňa: 13.6.2018
Zdroj: Hotel Comfort

Otváracie hodiny

Počasie

Neuvedené


Kontakt

Telefón: +421 37 652 5230
Webová stránka: hotelcomfort.sk
Hotel Comfort
Školská 1
949 01  Nitra
Kraj: Nitriansky
Okres: Nitra
Región: Ponitrie
 48.310536, 18.085116

Školská 1
949 01  Nitra

Zobraziť kontakt

tipy na zážitok v okolí Podujatia