SK SK
0 hodnotení
Ski Drienica sa nachádza v Prešovskom kraji, presnejšie v okrese Sabinov. Význam tohto strediska sa zväčša končí za hranicami tohto mesta.

Ski Drienica

Ski Drienica sa nachádza v Prešovskom kraji, presnejšie v okrese Sabinov. Význam tohto strediska sa zväčša končí za hranicami tohto mesta.

Ski Drienica ponúka svojim návštevníkom lyžiarske trate rôznych náročností. Stredisko je ideálnou voľbou pre rodiny s deťmi. Pre deti sú tu široké zjazdovky a bezpečné vleky. Na zjazdovkách Ski Drienica sa však nestratia ani začiatočníci či skúsenejší lyžiari. Stredisko sa nachádza v nadmorskej výške okolo 700 metrov, takže má dobré predpoklady k dlhej lyžiarskej sezóne. Dlhej lyžiarskej sezóne pomáha aj umelé zasnežovanie.
Nájdete tu všetko potrebné k príjemnej a kvalitnej lyžovačke.
Do Ski Drienica si dokonca ani nemusíte zo sebou brať lyžiarsku výstroj. Plne sa môžete spoľahnúť na požičovňu lyží, snowboardov a ďalšieho lyžiarskeho vybavenia.
Ski Drienica sa môže takisto stať miestom, kde sa naučíte lyžovať. Prípadne miestom, kde sa v tejto činnosti zdokonalíte pod odborným vedením. V lyžiarskom stredisku je k dispozícii niekoľko skúsených lyžiarskych inštruktorov. Nemusíte sa báť ani, že na svahu vyhladnete. Priamo na svahu je totiž k dispozícii niekoľko čajovní o bufetov. V okolí strediska nájdete hneď niekoľko možností kvalitného ubytovania.

Doplňujúce informácie

Možnosti dopravy: Pešo, Bicyklom, Autom, Autobusom
Možnosti parkovania: Parkovanie zdarma v okolí

Akceptované platby: Hotovosť
Dohovoríte sa: Slovensky

Vhodné pre: Deti, Rodiny s deťmi, Seniorov, Mládež, Dospelých
Sezóna: Zima
Aktualizované dňa: 25.1.2019
Zdroj: Ski Drienica

Otváracie hodiny

Počasie

Neuvedené


Kontakt

Telefón: +421 51 458 4270
Ski Drienica
Besna s.r.o.
Drienica 63
083 01  Drienica
Kraj: Prešovský
Okres: Sabinov
Región: Šariš
 49.14324, 21.114948

Besna s.r.o.
Drienica 63
083 01  Drienica

Zobraziť kontakt

tipy na zážitok v okolí Podujatia