SK SK
0 hodnotení
Penzión Smolenice s celoročnou prevádzkou rád privíta jednotlivcov, páry, seniorov, rodiny s deťmi aj skupiny. Kapacita je 18 miest v 3 izbách a 3 apartmánoch.

Penzión Smolenice

Penzión Smolenice s celoročnou prevádzkou rád privíta jednotlivcov, páry, seniorov, rodiny s deťmi aj skupiny. Kapacita je 18 miest v 3 izbách a 3 apartmánoch.

K dispozícii sú 2 dvojlôžkové a jedna trojlôžková izba. Súčasťou objektu sú 2 trojlôžkové apartmány a 1 päťlôžkový. V každej ubytovacej jednotke nájdete televízor, satelit, kúpeľňu a WC. V apartmánoch je aj balkón a plne vybavená kuchyňa. Pre návštevníkov izieb máme pripravenú spoločnú kuchynku. Kuchynky majú elektrický alebo plynový sporák s rúrou, chladničku s mrazničkou, rýchlovarnú kanvicu, mikrovlnnú rúru a kávovar. Samozrejmosťou je aj jedálenské posedenie a potrebné riady. V celom objekte je pripojenie na wifi internet. V exteriéri sa nachádza terasa s posedením a ohniskom. Na dvore si môžete zahrať basketbal, stolný tenis alebo sa môžete vybrať po okolí na bicykloch. Pár metrov od objektu nájdete aj potraviny, reštauráciu a autobusovú zastávku. Vo dvore penziónu ponúkame parkovanie pre 8 áut. Penzión nájdete v srdci Malých Karpát, v obci Smolenice. Nachádzame sa na okraji Smoleníc, iba 2 km od Smolenického zámku. Výhodná poloha zaručuje skvelé podmienky na prechádzky, bicyklovanie, hubárčenie alebo návštevu historických pamiatok okolia. Odporúčame Vám navštíviť aj jaskyňu Driny, zrúcaninu hradu Ostrý Kameň alebo Havraniu skalu. Neďaleko nás sú vodné nádrže Horné Orešany a Buková, kde je možnosť člnkovania, vodných športov alebo kúpania.

Príďte si oddýchnuť a načerpať energiu do srdca Malých Karpát, Smoleníc, tie sú svojou polohou na rozhraní Podunajskej Pahorkatiny a Malých Karpát, kde sa nachádza množstvo turistických chodníkov a cyklotrás.Penzión Smolenice Vám ponúka štandardné a nadštandardné klimatizované izby, parkovanie vo dvore a v letných mesiacoch vonkajší bazén. Ubytovanie v rodinnej atmosfére, relax pri letnom bazéne či možnosť konferencií či školení v spoločenskej miestnosti. Penzión Smolenice s celoročnou prevádzkou rád privíta jednotlivcov, páry, seniorov, rodiny s deťmi aj skupiny. Kapacita je 18 miest. Ubytovanie v penzióne ponúka ubytovanie v 2 a 3 posteľových izbách a v dvoch apartmánoch, z toho 1x s dvomi spálňami +kuchyňka a 1x s tromi spálňami + kuchyňka. V každej ubytovacej časti sa nachádza komplet vybavená kuchyňka s jedálenským stolom. Izby majú televízor so satelitom a bezplatný prístup na internet prostredníctvom WIFI. Podkrovné izby sú vybavené klimatizáciou. Vo vonkajšom areáli penziónu je vo dvore možnosť parkovania a nachádza sa tu letná terasa so záhradným nábytkom, krbom a grilom. Okolité zaujímavosti: Molpír 2,1 km, Smolenický Zámok 2,7 km, Jaskyňa Driny 2,8 km, Orešanská priehrada 3,1 km, Ostrý kameň 5,7 km, vodná nádrž Buková 7,5 km

Doplňujúce informácie


Dohovoríte sa: Slovensky
Ubytovanie: V objekte

Sezóna: Jar, Leto, Jeseň, Zima
Aktualizované dňa: 10.9.2023
Zdroj: hauzi.sk

Otváracie hodiny

Počasie

Neuvedené


Kontakt

Penzión Smolenice
obec
Obrancov Mieru 43
919 04  Smolenice
Kraj: Trnavský
Okres: Trnava
Región: Trnavsko
 48.4963601, 17.4208939

Nadmorská výška: 213 m

obec
Obrancov Mieru 43
919 04  Smolenice

Zobraziť kontakt

tipy na zážitok v okolí Podujatia