HU HU
0 hodnotenia
A Georgina Pincészet a Komárno és a Nové Zámky közelében található Kolárovban, a Vág és a Malý Dunaj összefolyásánál található. Termékeink kínálata gazdag, minőségi vendéglátást kínálunk az ügyfeleknek, kiváló finomságokkal.

Georgina Pincészet

A Georgina Pincészet a Komárno és a Nové Zámky közelében található Kolárovban, a Vág és a Malý Dunaj összefolyásánál található. Termékeink kínálata gazdag, minőségi vendéglátást kínálunk az ügyfeleknek, kiváló finomságokkal.

Borokat készítünk a Szlovákia legjobb területeinek számító Strekov és Mužla szőlőültetvények kiváló szőlőjéből. A régió a dél-szlovák borvidék része, kivételes minőségű, ideális mikroklimatikus és talajviszonyokkal, amelyek biztosítják a magas savtartalmú borok különleges jellegét. Borjaink kiváló minőségét a kíméletes termesztés és a csökkent szőlőhozam garantálja

Ha lehetséges, a szőlőt a lehető legkíméletesebben dolgozzuk fel. A borkészítés során hagyományos és modern technológiák kísérnek minket, amelyek célja a borokra jellemző természetes és egyben megkülönböztető jelleg harmóniájának megteremtése. Az évjárat hozamának minőségétől függően megpróbáljuk az egyes szőlőfajtákat minőségi és melléknévi borokká alakítani a legmagasabb minőségben, akár hordóban, akár rozsdamentes acél tartályokban. Boraink népszerűsége abban is rejlik, hogy a borász elkötelezett és szeretett mestersége iránt, amelyben minden lépést szorosan követ a kezdetektől a végső formáig.

A Georgina Pincészet a Komárno és a Nové Zámky közelében található Kolárovban, a Vág és a Malý Dunaj összefolyásánál található. Az agrárváros ismert mezőgazdasági termékeiről, de az ártéri erdők gyönyörű természetéről, az úszó vízimalomról szóló kulturális emlékműről és Európa leghosszabb, fából készült folyami hídjáról is. Farmunk a bor, házi sajtok és kecsketenyésztés előállítására összpontosít. Termékeink kínálata gazdag, minőségi vendéglátást kínálunk az ügyfeleknek, kiváló finomságokkal.

Szlovákia legjobb területeinek számító Strekov és Mužla szőlőültetvények kiváló szőlőiből készítünk borokat. A régió a dél-szlovák borvidék része, kivételes minőségű, ideális mikroklimatikus és talajviszonyokkal, amelyek biztosítják a magas savtartalmú borok különleges jellegét. Borjaink kiváló minőségét a kíméletes termesztés és a csökkent szőlőhozam garantálja

Ha lehetséges, a szőlőt a lehető legkíméletesebben dolgozzuk fel. A borkészítés során hagyományos és modern technológiák kísérnek minket, amelyek célja a borainkra jellemző természetes és egyben megkülönböztető jelleg harmóniájának megteremtése. Az évjárat hozamának minőségétől függően megpróbáljuk az egyes szőlőfajtákat minőségi és melléknévi borokká alakítani a legmagasabb minőségben, akár hordóban, akár rozsdamentes acél tartályokban. Boraink népszerűsége abban rejlik, hogy a borász elkötelezett és szeretett mestersége iránt, amelyben minden lépést szorosan követ a kezdetektől a végső formáig.

A Vinohrady a Duna menti alföld kiváló minőségű löszdombjain található, Szlovákia legmelegebb területein. A megfelelő mikroklímának köszönhetően a borokra a gazdag savak, a harmonikus íz és az összetettség jellemző. Ezeknek az attribútumoknak köszönhetően boraink sok éven át dinamikusak és kiváló minőségűek maradnak. Népszerű borok a Riesling Rhine, Riesling Walnut, Veltlin Green, Saugvignon blanc, Chardonnay és a Frankovka blue, Cabernet saugviqon, a Duna és a Merlot vörösborok. A borok számos rangos díjat nyertek, megtalálja őket a legjobb éttermek kínálatában is.

Saját, esztétikailag vonzó, 10 -12 vendég befogadására alkalmas módosított borszobánkban az Ön igényei és a megbeszélt időpont alapján borkóstolókat kínálunk. A sörcsarnok borai örömet szereznek, felvidítják érzékeit, kiegészítik a jó ételek, valamint a házi készítésű kecske- és tehénsajtok élményét. Célunk az Ön elégedettsége!
Frissítés: termelési és kóstoló területeink jelenleg építés alatt állnak. Addig kóstolókat rendezhetünk komáromi gyönyörű üzletünkben, vagy ha szükséges, más területeken is kóstolhatunk - megegyezés alapján.





További információ

Szállítási lehetőségek: Gyalog, Biciklivel, Autom, Vonattal, Busszal
Parkolási lehetőségek: Ingyenes parkolás a közelben, Fizetős parkolás a közelben

beszélni fogsz: Slovensky

Alkalmas: Gyermekek
Évad: Nyári, Ősz, Téli
Frissítve: 4.12.2018

Nyitvatartási idő

Az időjárás

Nem meghatározott

Kapcsolatba lépni

Telefon: +421 905 386 706
Georgina Pincészet
Vinárstvo Georgina
Mierová 63
946 03  Kolárovo
Vidék: Nitriansky
Időszak: Komárno
Vidék: Podunajsko
 47.908785, 17.997082

Vinárstvo Georgina
Mierová 63
946 03  Kolárovo

Kapcsolat megtekintése

tippek a környékbeli élményekhez Események