HU HU
3 hodnotenia
Várunk minden látogatást a Hotel & Spa Resort Kaskady-ban. Nézze meg, mit készítettünk Önnek. Azok a szolgáltatások, amelyeket az üdülés ára tartalmaz, megtapasztalhatja azt az érzést, hogy mindig szívesen lát minket!

Hotel & Spa Resort Kaskady

Várunk minden látogatást a Hotel & Spa Resort Kaskady-ban. Nézze meg, mit készítettünk Önnek. Azok a szolgáltatások, amelyeket az üdülés ára tartalmaz, megtapasztalhatja azt az érzést, hogy mindig szívesen lát minket!

Vendégeink elégedettségének köszönhetően a szálloda minden évben növekszik és korszerűsödik. Nagyon törődünk azzal, hogy Ön jól érezze magát velünk, ezért a szolgáltatásainkkal kapcsolatos visszajelzések nagyon fontosak számunkra.

Kínálatunk elsősorban az egészségmegelőzésre és a fiatalság, a vitalitás fenntartására összpontosít. Gyógyfürdőnkben és wellnessünkben megtalálja a természethez való viszonyt, valamint az ember és a természet kapcsolatát is. De a legnagyobb gazdagság a medencevizünk, amely jótékony hatással van az egészségére, különösen az izmok és az ízületek regenerálódására.

Hogy jó íze legyen a tartózkodásának
bőséges svédasztalos reggeli a szálloda éttermében 06:30 és 10:00 óra között, júliusban és augusztusban 07:00 és 10:30 között.

Gyönyörű napokra és éjszakákra
kényelmes, légkondicionált szobák, lakosztályok és villák négycsillagos színvonalon, erkély nélkül,
erkéllyel, ill. terasz, kád vagy zuhanyzó, WC, hajszárító, széf, műholdas TV, rádió, minibár, telefon, a szobákban a SUNDARI kozmetikumok, amelyek termékei tiszta természetes esszenciákból készülnek, nem tartalmaznak mesterséges illatanyagokat vagy színezékeket, és gyártása a következőkre épül: az elvek Ayurveda, Cascade kozmetikumok a szobákban, kellemes, friss illattal és gyönyörű dizájnnal, fürdőköpennyel és papuccsal, kávé és tea szolgáltatással.

A test és a lélek kikapcsolódására
korlátlan belépés a 3000 m2 alapterületű Wellness & Spa-ba: fedett relaxációs és termálvizes relaxációs medencék. Májustól októberig a vendégek rendelkezésére áll egy szabadtéri relaxációs és relaxációs medence napozóágyakkal, strandkosarakkal, napernyőkkel, valamint a Natural Spa, az Exclusive Spa - gőzszauna, finn szauna, infraszauna, gyógynövényes szauna, mentol szauna, eukaliptusz szauna használata. , jégesés, tepidárium, jakuzzi, fürdőruha és relaxációs terület (belépés 12 éves kortól), Natural Spa - szabadtéri jakuzzi, szabadtéri hűtőmedence, gyermekmedence látnivalókkal, szabadtéri relaxációs zóna. Ingyenes belépés a fitneszközpontba, tollaslabda, tengerparti játszótér, 3D íjászat (kísért animátor), szabadtéri teniszpályák,

Ritka kis vendégeknek
gyermekágy kérésre a szobához ingyenes, etetőszék, pelenkázó, gyermek sarok gyermekfilmvetítésekkel, játékterem multimédia játékok és Xbox játéklehetőségével, társasjáték kölcsönzés, játszótér (csúszdák, mászókák, hinták, homokozó ), gyermekmenü diétás ételek, szabadtéri gyermekmedence, fürdőköpeny biztosításának lehetősége, baba pelenkák, ujjak vásárlásának lehetősége
úszáshoz vagy úszókerékhez, gyermeklépcső, gyermekkészlet (zsírkréták, kifestőkönyvek, lufik), animációs program gyerekeknek a kiválasztott hétvégéken és ünnepnapokon, előzetes egyeztetés alapján gyermekgondozással (az aktuális foglaltságtól függően legalább egy nappal előre).

Fontos apróságok
parkolás (több mint 12 óra felár ellenében), wifi kapcsolat az egész szállodában, ingyenes napi sajtó a lobbibárban, cipőtisztítás, széf a recepción, csomagmegőrző, sporteszközök kölcsönzése - teniszütők, labdák, kerékpárok, e-kerékpárok kérés.

További információ

Szállítási lehetőségek: Gyalog, Biciklivel, Autom, Vonattal, Busszal
Parkolási lehetőségek: V objekte, Ingyenes parkolás a közelben, Fizetős parkolás a közelben

Elfogadott fizetések: Készpénz
beszélni fogsz: Slovensky, angol
Szállás: V objekte
Beszállás: V objekte

Alkalmas: Gyermekek, Gyermekes családok, Idősek, Fogyatékos, Kerékpárosok, Ifjúság, Felnőttek
Évad: Befőttes üveg, Nyári, Ősz, Téli
Frissítve: 17.3.2020

Nyitvatartási idő

Az időjárás

Nem meghatározott


Kapcsolatba lépni

Telefon: +421 45 530 0000; +421 45 530 0012
honlap: hotelkaskady.sk
Hotel & Spa Resort Kaskady
Hotel & Spa Resort Kaskady
Letecká 19
962 31  Banská Bystrica
Vidék: Banskobystrický
Időszak: Banská Bystrica
Vidék: Pohronie, Altalaj
 48.626622, 19.104318

Hotel & Spa Resort Kaskady
Letecká 19
962 31  Banská Bystrica

Kapcsolat megtekintése

tippek a környékbeli élményekhez Események