HU HU
3 hodnotenia
Pihenjen
Az RC klub Abrahám polgári szövetség (a továbbiakban: "klub") célja, hogy összehozza az RC repülőgépek modellezése, kultúrája, a szlovák légierő története iránt érdeklődő embereket.

RC Club Abraham

Az RC klub Abrahám polgári szövetség (a továbbiakban: "klub") célja, hogy összehozza az RC repülőgépek modellezése, kultúrája, a szlovák légierő története iránt érdeklődő embereket.

A klub célja a tevékenységek támogatásának és promóciójának megszervezése helyi, nemzeti és nemzetközi szinten az RC modellezés területén. A klub célja elsősorban a fenti területek és tevékenységek iránt érdeklődő emberek összefogása, különös tekintettel az emberek biztonságára és egészségére, a vagyon és a környezet védelmére. A klub másik célja a gyermekek és a fiatalok támogatása és oktatása ezen a területen.

A klub célja versenyképes és nem versenyképes rendezvények szervezése is az említett tevékenységi területen a klub vagy a Szlovákiai Városok és Önkormányzatok Szövetségének (a továbbiakban ZMoS) zászlaja alatt.

Autóval a repülőtérre csak a modellezők engedhetnek be repülés céljából!

Minden modell, akinek nincs bérlete, a repülőtérre való belépés előtt köteles először telefonon kapcsolatba lépni a klub meghatalmazottjaival, jelenteni a nevet, és csak ezután léphet be a repülőtérre és repülhet!

Szigorúan TILOS, ha a látogató pilóták lakókocsival vagy sátorral lépnek be a repülőtérre az RC Club Abraham kifejezett beleegyezése nélkül.

Az RC Club Abraham biztonsági és üzemeltetési szabályainak be nem tartása, vagy az RC Club Abraham tagjának a szabálysértésről szóló értesítés vagy a jelen írásbeli értesítés be nem tartása esetén a pilóta azonnali kiutasítást jelenthet a repülőtérről, betilthatja a repülőtérre történő belépéskor, függetlenül a napi belépéstől.

Tagság létrehozása:

A klub tagsága önkéntes, és minden egyes klubtagnak jogában áll a klub tanácsához fordulni, hogy a tagot regisztrálja a ZMoS-ba a tag saját nyilvántartási száma alatt (SVK1-142-XX).

Az egyének életkor korlátozások nélkül válhatnak a klub tagjává. 18 év alatti személy tagsága esetén a törvényes képviselő írásbeli hozzájárulása szükséges. A klub minden tagja, aki regisztrációt kért a ZMoS-ban, megkapja a ZMoS tagsági igazolványát a Klub Tanácsától.

A tagság a pályázó önkéntes és szabad akarata alapján jön létre, aki megfelelően kitöltött és kézzel aláírt kérelmet nyújt be az RC Club Igazgatóságához. Az új tag továbbá aláírásával megerősíti, hogy kellően megismerte a klub működési és biztonsági irányelveit, amelyek betartását vállalja. Új tag felvételének feltétele a tagok többségének jóváhagyása a klubtagok rendes taggyűlésén, valamint a tagsági gyűlés által meghatározott naptári évre szóló nevezési díj és tagdíj befizetése.

További információ

Szállítási lehetőségek: Gyalog, Biciklivel, Autom
Parkolási lehetőségek: Ingyenes parkolás a közelben

beszélni fogsz: Slovensky

Alkalmas: Gyermekek, Gyermekes családok, Idősek, Ifjúság, Felnőttek
Évad: Befőttes üveg, Nyári, Ősz
Frissítve: 2.12.2021

Nyitvatartási idő

Az időjárás

hétfő - vasárnap:
09:00 - 19:00


Kapcsolatba lépni

Telefon: 0903 265 680
RC Club Abraham
Abrahámska cesta
Abrahám
Vidék: Trnavský
Időszak: Galanta
Vidék: Podunajsko, MAS 11 PLUS, 11 PLUS kistérség
 48.250035, 17.599749

Tengerszint feletti magasság: 123 m

Abrahámska cesta
Abrahám

Kapcsolat megtekintése

tippek a környékbeli élményekhez Események