HU HU
0 hodnotenia
Motorozás
A motocross terület egy erdős területen található Váhom közelében, a falutól északra, közel Vinohrady nad Váhom faluhoz.

Motocross terület

A motocross terület egy erdős területen található Váhom közelében, a falutól északra, közel Vinohrady nad Váhom faluhoz.

A Motocross terület Šintava a motorsport szerelmeseinek kedvelt helye Szlovákiában. Ez a terület motocrossozásra alkalmas, és lenyűgöző környezetet kínál mind a versenyzők, mind a nézők számára. A šintavai motocross terület általában több, különböző nehézségű és sebességű pályát tartalmaz, így kezdők és profik egyaránt megtalálhatják tudásuknak megfelelő pályát. Gyakran rendeznek itt motocross versenyeket, versenyeket, amelyek az ország különböző pontjairól vonzzák a versenyzőket és a nézőket.A motocross terület a szükséges felszerelésekkel van felszerelve, mint például rajtkapuk, lelátók a nézők számára, szervizterületek csapatok és versenyzők számára. Ez biztonságos és kényelmes környezetet biztosít minden résztvevő számára. A Šintava motocross terület a szlovákiai motorsport-közösség fontos részét képviseli, és versenyek, edzések és szenvedélyes élmények helyszínéül szolgál ezen izgalmas sportág rajongói számára.

További információ

Szállítási lehetőségek: Gyalog, Biciklivel, Autom
Parkolási lehetőségek: Ingyenes parkolás a közelben


Alkalmas: Idősek, Ifjúság, Felnőttek
Évad: Befőttes üveg, Nyári, Ősz
Frissítve: 10.9.2023
Forrás: GoSlovakia

Nyitvatartási idő

Az időjárás

Nem meghatározott


Kapcsolatba lépni

Motocross terület
motokrosový areál
Šintava
Vidék: Trnavský
Időszak: Galanta
Vidék: Podunajsko
 48.301579, 17.756174

motokrosový areál
Šintava

Kapcsolat megtekintése

tippek a környékbeli élményekhez Események