SK SK
2 hodnotenia
ABC Hotel Nitra je situovaný pri hlavnej ceste na Nové Zámky na kraji mesta Nitra. Túto viacposchodovú budovu s výraznou červeno-žlto-zelenou fasádou a samozrejme veľkým parkoviskom /vhodným aj pre autobusy a kamióny/ určite neprehliadnete.

ABC Hotel Nitra

ABC Hotel Nitra je situovaný pri hlavnej ceste na Nové Zámky na kraji mesta Nitra. Túto viacposchodovú budovu s výraznou červeno-žlto-zelenou fasádou a samozrejme veľkým parkoviskom /vhodným aj pre autobusy a kamióny/ určite neprehliadnete.

Už naši predkovia si hostí uctievali dobrým jedlom, pri jedle sa robili Vážne rozhodnutia, ktoré menili osudy ľudí, dejiny národov. Jedlo bolo a je nositeľom tradície, je umením, vizitkou šéfkuchára i celého hotela. V našom hoteli pokladáme za prioritu.výdatné stravovanie s chuťou domácej kuchyne za ceny, ktoré si môže dovoliť každý. Spoločnosť ABC Hotel spol s r.o. bola založená v roku 1992 v Nitre a od tej doby sa zaoberá stravovacou a ubytovacou činnosťou. Denne naša kuchyňa pripraví okolo 500 jedál.


ABC Hotel Nitra - naše ABC

1. U nás vždy nájdete rozumné ceny a úprimnú snahu o vysokú kvalitu služieb

1.1. nízkonákladové ubytovanie už od 6 € za noc

/ izby s balkónom, novým TV, WiFi pripojením/


1.2. denné menu 2,99€

jedno z najlacnejších menu v širokom okolí

/výber zo 7 druhov jedál, denne jedlo zdravej výživy a dezert z našej kuchyne/


1.3. bezplatný prenájom priestorov

pri využití našich reštauračných a hotelových služieb

/svadba, firemný večierok, ples, školenie, rodinná oslava, stretávka, ako aj iné podujatia pri ktorých využijete našich služieb /


1.4. bezplatná výzdoba prenajatých miestností

/pri využití našich reštauračných a hotelových služieb/


1.5. ľahká doprava z ABC Hotela do mesta Nitra

/autobusová zastávka pred hotelom/


2. Naša kuchyňa je známa tradičnosťou a chuťou domácej kuchyne

2.1. Výdatné stravovanie za rozumnú cenu pokladáme za prioritu.Preto Vás v reštaurácii pohostíme chutným jedlom z bohatej dennej ponuky, alebo si môžete vybrať z jedálnička Á la carte. Snažíme sa našim jedlám dodať chuť, vôňu a atmosféru domácej kuchyne o čom Vás presvedčí aj naše Denné menu a Jedálny lístok. Kvalitu jedál podčiarkuje fakt, že využívame služby slovenských a českých dodávateľov.


2.2. Reštaurácia ponúka denné menu za skvelú cenu 2,99 eur a na porciách nešetríme, o čom si môžete prečítať aj v denníku SME. Ak si naberiete ďalší tanier polievky, nezvýšime Vám účet ani sa na Vás nebudeme škaredo pozerať. Práve naopak. Je radosť pozerať sa na človeka, ktorému chutí. Za túto cenu sa nikde v Nitre a ani okolí tak dobre nenasýtite ako u nás.


2.3. Po dobrom jedle Vám ponúkneme dezert z vlastnej kuchyne. ABC Hotel Nitra pripravoval štrúdle aj pre britského princa Charlesa pri jeho návšteve Českej republiky, ktorý nás pochválil a odniesol si ich aj so sebou.


2.4. V ponuke máme aj rozvoz jedál. Naše jedlo dovezieme až do Vašej firmy, ku Vám domov.


3. Okrem rozumných cien a tradičnej domácej kuchyna sa snažíme aj o niečo navyše, aby sme čo najlepšie vyhoveli Vaším prianiam

3.1. bar pre hostí otvorený non-stop

Máte chuť posedieť si? Potrebujete sa porozprávať bez časového stresu? Budete na internete dlho do noci? Hodila by sa káva, pohár vína alebo orosené pivko od smädu? Niečo z jedálnička? Prípadne drink? Dezert? Bez problémov. Pre našich hostí sme tu 24 hodín denne


3.2. platba kartou


3.3. veľké parkovisko monitorované kamerovým systémom

/ vhodné aj pre kamióny a autobusy /


3.4. detský kútik pre Vaše šantiace ratolesti


3.5. biliard a stolný futbal pre oddych a zábavu


Budeme radi, ak sa v našom hoteli ABC Hotel Nitra budete cítiť ako doma. Možno iba preto, že okrem chutného jedla v reštaurácii, osviežujúceho nápoja na bare a pokojného spánku nechceme na našom hoteli zabúdať ani na také "maličkosti" ako je tradičná pohostinnosť, pozdrav, úcta, poďakovanie a vďačnosť. Vopred sa ospravedlňujeme za našu nedokonalosť, pretože aj my sme iba ľudia, ale verte, že si vážime každého hosťa a našou snahou je, aby ste sa ku nám vždy radi a pravidelne vracali.

Tešíme sa na Vás.

Doplňujúce informácie

Možnosti dopravy: Pešo, Bicyklom, Autom, Vlakom, Autobusom
Možnosti parkovania: Parkovanie zdarma v okolí

Akceptované platby: Hotovosť, Platba kartou
Dohovoríte sa: Slovensky

Vhodné pre: Deti, Rodiny s deťmi, Seniorov, Hendikepovaných, Cyklistov, Mládež, Dospelých
Sezóna: Jar, Leto, Jeseň, Zima
Aktualizované dňa: 17.3.2020

Otváracie hodiny

Počasie

Neuvedené


Kontakt

Telefón: +421 37 658 0658
Webová stránka: abchotelnitra.sk
ABC Hotel Nitra
Novozámocká 622/220
949 05  Nitra
Kraj: Nitriansky
Okres: Nitra
Región: Ponitrie
 48.259947, 18.105289

Novozámocká 622/220
949 05  Nitra

Zobraziť kontakt

tipy na zážitok v okolí Podujatia