SK SK
0 hodnotení
Stredisko SNOWLAND je zamerané na rodinné lyžovanie s vysokou úrovňou doplnkových služieb, od mesta Martin je vzdialené 12,5 km. Architektonicky moderne poňaté lyžiarske stredisko bolo budované ako prímestské stredisko s bezproblémovým prístupom motorovými vozidlami. Bezplatné parkovacie plochy sú pripravené pre 1200 osobných vozidiel a 10 autobusov.

Snowland

Stredisko SNOWLAND je zamerané na rodinné lyžovanie s vysokou úrovňou doplnkových služieb, od mesta Martin je vzdialené 12,5 km. Architektonicky moderne poňaté lyžiarske stredisko bolo budované ako prímestské stredisko s bezproblémovým prístupom motorovými vozidlami. Bezplatné parkovacie plochy sú pripravené pre 1200 osobných vozidiel a 10 autobusov.

Priaznivo položený severo-východný svah vytvára dobré podmienky pre lyžovanie a snowboardovanie od decembra až do marca. Upravované a technickým snehom zasnežované lyžiarske svahy sú položené v nadmorskej výške 510 až 830 m, na ktorých je 8 zjazdoviek s celkovou dĺžkou 5600 m a obtiažnosťou od ľahkých cez turistické a mierne.
Snowland návštevníkom ponúka novú modernú 4-sedačkovú lanovku s nástupným pásom a dĺžkou 1320m, prevýšením 330m a prepravnou kapacitou 2000 osôb za hodinu a 6 lyžiarskych vlekov s celkovou kapacitou 5700 osôb za hodinu. Pre najmenších a začínajúcich lyžiarov je pripravený minivlek s lyžiarskou alebo snowboardovou školou. Novinkou v našom stredisku je YETI PARK s detským vlekom, dopravníkovým pásom a rôznymi zábavnými doplnkami, určený predovšetkým pre našich najmenších.
Stredisko SNOWLAND je zamerané na rodinné lyžovanie s vysokou úrovňou doplnkových služieb. K dispozícii návštevníkom je štýlová novozrekonštruovaná reštaurácia HUMNO, novootvorená reštaurácia HUNT, SKi bar s krbom, bufety, SKI-servis, lyžiarska a snowboardová škola, turisticko-informačná kancelária, požičovňa, úschovňa a predajňa športových potrieb. Umelé osvetlenie umožňuje vychutnávať lyžovanie či snowboardovanie aj vo večerných hodinách. Na svoje si prídu aj priaznivci bežeckého lyžovania v okolí lyžiarskeho areálu, kde sa nachádzajú bežecké trate v celkovej dĺžke 12 km.

SNOWLAND v lete
SNOWLAND je síce prioritne zamerané na rodinné lyžovanie, avšak aj mimo zimy si deti aj dospelí prídu na svoje. Pre najmenších je k dispozícii det­ské ihrisko s veľkou pirátskou loďou, bungee trampolíny, nafukovací šmýkací a skákací hrad, detský kolotoč, klasické trampolíny, detské elektrické autíčka a štvorkolky, pre ostatných požičovňa bicyklov, terénnych kolobežiek (skikolá), kolieskových korčulí. Zahrať si môžete paintball, stolný tenis, biliard, využiť multifunkčné ihriská – tenis, minifutbal, volejbal, .. alebo rybolov a člnkovanie na jazere. Na golfovom odpalisku s 9 jamkami je pripravený golfový driving range a putting green. Hostia môžu využiť otvorené ohniská, k dispozícii je aj prenosný gril.
Prostredie samozrejme praje aj nadšeným turistom. V okolí sa nachádza viacero rybníkov, turistických chodníčkov a celou dolinou prechádza modro-značkovaný chodník z Valče na sedlo Maríková a ďalej pokračuje do Kuneradu. K dis­pozícii je aj sieť cykloturistických trás.
V regióne je značených a udržiavaných cyklotrás v dĺžke 415 km so silným poznávacím podtónom. Povedú vás objavovať turčianske doliny, prírodu či históriu. Novovybudované rozhľadne otvárajú krásny výhľad na okolité pohoria. Čakajú vás príjemné rovinky, šľapavé pasáže alebo náročnejšie trasy so strmými stúpaniami a klesaniami.

Naše stredisko ponúka množstvo športových aktivít:
- golfové odpalisko s 9 jamkami
- 3x multifunkčné ihrisko – tenis, volejbal, florball, minifutbal
- minifutbalové, volejbalové ihrisko na tráve
- in line okruhy po stredisku v dĺžke 2100m
- bežecké trate, krosový beh, kondičný beh, behanie po lese, outdoor tréningy
- cykloturistika - www.tbsjus.sk/cyklotrasy/trasy.php?lang=1
- turistika v Malej a Veľkej Fatre
- stolný tenis, fitnes, sauna
- cvičebňa so špeciálnou športovou tatami podlahou
- futbalové ihrisko 2km od strediska

Zábavné aktivity:
- biliard, bungee trampolíny - pre dospelých aj deti
- detské ihriská a trampolíny, nafukovacia atrakcia - hrad, detský kolotoč, detské elektrické autíčka a štvorkolky
- zapožičanie bicyklov, terénnych kolobežiek – skikolá (vyvezenie vlekom a zjazd po svahu)
- zážitkové potápanie, člnkovanie na jazere, streľba z luku a kuše, paintball...
- vrhanie nožov a sekier, S.W.A.T Skills, lety vrtuľníkom, kurzy prežitia
- v budúcnosti pribudne Relaxland – letné relaxačné bazénové centrum s plaveckým bazénom

Nech už je príležitosť navštíviť SNOWLAND akákoľvek, objavíte najmodernejšie vybavenie, profesionálne zabezpečenie až do bodky, podčiarknuté nekonečnými možnosťami zábavy a oddychu.

Doplňujúce informácie

Možnosti dopravy: Pešo, Bicyklom, Autom, Autobusom
Možnosti parkovania: Parkovanie zdarma v okolí

Akceptované platby: Hotovosť
Dohovoríte sa: Slovensky

Vhodné pre: Deti, Rodiny s deťmi, Seniorov, Mládež, Dospelých
Aktualizované dňa: 30.1.2019
Zdroj: Snow land

Otváracie hodiny

Počasie

Neuvedené


Kontakt

Telefón: +421 903 112 211
Webová stránka: snowland.sk
Snowland
Snowland
Valčianska dolina 1054
038 35  Valča
Kraj: Žilinský
Okres: Martin
Región: Turiec
 49.014974, 18.808985

Snowland
Valčianska dolina 1054
038 35  Valča

Zobraziť kontakt

tipy na zážitok v okolí Podujatia