HU HU
Maťo Šimončič

Maťo Šimončič

4 hodnotenia
Öld meg az unalmat, és jöjj az akcióba GoSlovakia-val. Minden héten hozunk egy szűrőt a legjobbakról, amelyeket megtapasztalhat.

Pénteken banánnal kezdjük, pontosabban a médiával. A Medial Banana visszatér Nagyszombatba. Péntek 14.6 . készülj fel egy nagyszerű nyílt koncertre a Zöld Kereszten. A bemelegítést és az utómunkálatokat DJ-k biztosítják: Abnorman, Botanic, Stanley és Stroho. 21:00 órakor kezdődik!

112_8gck7mj9gz.jpg
Forrás: Facebook (13.6.2019)
Szeretné a hétvégét gyerekeknek és családnak szentelni? Semmi gond, van valami csodálatos az Ön számára. Bajnice kastélyában lép be egy mesevilágba. Idét az OZ varázslója című mese ihlette. Találkozik 103 mesefigurával, és felejthetetlen élményt nyújt a családnak.
Egy év elteltével a Trnavská 13 szövetet ismét szeretik a sörfőzők. Ha szereted a sört, akkor kötelező. Nap és sör minden sörmegállóban .... ufff. Hányan vagytok vasárnap majom nélkül ezen a komló olimpián? Kezdés 8: 00-kor Amfikban.

A hétvégét nap és meleg fogja jellemezni, így június 15-én nem hagyhatja ki a Wake Soul by Bearded Brothers vízi sporttelepet a Ratnov-öbölben, ha elektronikus tánczene mellett repül (House Music & Melodic Techno). A két szakaszban olyan hazai és külföldi headlinerek lépnek fel, mint Brian Cid (USA), Dmitry Molosh (BLR), Brigado Crew (ARG), Sixty Feet Deep (Egyesült Királyság), Bizzare (SK), Denes Toth (SK) és mások. Belépő 16 €, ha nem sikerül előre megtenni, akkor egyenlő a helyszínen húsz. A Levity fesztivál 11: 00-kor kezdődik, 15: 00- tól kezdjük az elektronikus ritmusok levitálását.

Amikor a hétvége a második szakaszba kerül, és még mindig van energiád eljutni valahova a vízhez, mi van a GoSlovakia által leginkább ismert kristálytiszta? Aquarea Fekete víz , nap, meleg, frissítő, látnivalók kicsiknek és nagyoknak.

Ha meguntad az orrodat, amit választottunk, akkor lapátold a https://goslovakia.sk/sk/podujatia címet, és válaszd ki, hogy mi felel meg neked. Ne üljön otthon és fedezze fel. Látogatás. Élő. GoSlovakia-val.

oszd meg
Spracoval: Maťo Šimončič
Frissítve: 31.10.2019
Forrás: GoSlovakia


Lehet, hogy érdekel