HU HU
Maťo Šimončič

Maťo Šimončič

2 hodnotenia
Öld meg az unalmat, és jöjj az akcióba GoSlovakia-val. Minden héten hozunk egy szűrőt a legjobbakról, amelyeket megtapasztalhat.

Kezdődik a nyár, és a rajongók olyan szűkös árucikkekké válnak, mint a 80 "sonka. A héten felvettünk néhány eseményt, amelyek a víz mellett zajlanak. Itt van a Weekend Event Filter , és megnézhetjük, mi vár rád néhány nap múlva.

A hétvége legnagyobb fesztiválja a TOPFEST 2019 , pontosabban a Zelená Voda területén, a Nové Mesto nad Váhom közelében , úszás és rock ritmusok péntek délután óta. A SLASH mint fővonal, klasszikus Slížov, Slobodka, Desmod és a legendás Koňýk formájában az A zónából.

Pénteken nem lehet utolérni a TOPFEST robotokat, neked szombattól kezdődik a hétvége? A Trenčianske Teplice-i Pool Party- n hűsölni fog a medencében, és a srácok megszerzik a MISSBABYSTAFF döntőseit , közülük néhányan "lehűlnek" is. Žúrka 29.06-án indul . 9: 00-tól vasárnap kora reggelig . Még egy utolsó információ, Milan Lieskovský játszik.

114_6nz611lxya.jpg
Forrás: Facebook (26.6.2019)

Szabad vagy flörtöt keres? Van egy NYÁRI FLIRT PARTY - Elemek NYITVA AIR udvar Trenčínben . Belépéskor megkapja az egyik karkötőt, amely vörös, zöld vagy narancssárga színt képvisel. Színekkel fejezi ki az aktuális állapotot, egyedülálló, beírt, flörtöl. Hmmm, ez nagyon jó buli lehet, nem gondolod? A karkötő már péntek 28.06-án kezdődik. 20:00 órakor a randevú hangot a Drozďo & Demex adja .

Forrás: Facebook (26.6.2019)
Buli a héten? És miért nem! 2019. július 4-én , csütörtökön Nagyszombatban indul az OPEN AIR CLUB , az Alternative chill szakasz pedig 18:00 órakor nyílik. Tavaly itt változott a történelem, idén hagyomány jön létre.
Forrás: Facebook (26.6.2019)
Forrás: Facebook
Gyermekekkel vagy családdal mindenképp jöjjön el és nézze meg Nagyszombat új cégének megnyitását, amely a Jogi Karon található, így valószínűleg U Právnika nevet adták neki. Zenekarok, arcfestés, kabala, jó ételek és vegyes italok. Mindezt péntektől vasárnapig.
114_ndslxea0b8.jpg
Forrás: Facebook (27.6.2019)

Jobban érdekli, hogy mit játszanak a színházban, vagy egy előadás vagy egy utazó mozi? Látogasson el a www.goslovakia.sk oldalra, és válasszon ki egy eseményt, vagy keressen egy érdekes helyet, amelyet legközelebb meglátogat.

oszd meg
Spracoval: Maťo Šimončič
Frissítve: 31.10.2019
Forrás: GoSlovakia


Lehet, hogy érdekel