HU HU

Nem fog unatkozni az x-bionikus szférában!

Mikuláš Elek

Mikuláš Elek

0 hodnotenia
Élvezze a szabadidőt sportolással és kikapcsolódással a legnagyobb multifunkcionális üdülőhelyen, Šamorín x-bionikus szférájában. Mindenki megtalál egy kedvenc sportot vagy szórakozást itt.

Az x-bionic® üdülőhely 282 szobás szállodát tartalmaz, amely megfelel a legigényesebb ügyfelek, sportcsapatok és gyermekes családok követelményeinek. Az x-bionic® erőgömbben edzhet a professzionális sportolók korszerű felszerelésével. Az úszók használhatják a szabadtéri és fedett medencéket, csúszdákkal, vízi masszázsfúvókákkal és egy "vad folyóval". A futás szerelmeseinek egy profi atlétikai ovál készül, amely megfelel a nemzetközi kritériumoknak. Ha inkább a csoportos sportokat kedveli, van egy foci-, kosárlabda- vagy strandröplabda-pálya. Edzhet az egyedülálló x-bionikus torna szférában, ahol fiatal gimnasztikai tehetségek is edzenek. Egy mozgalmas sportnap után megérdemelt pihenés és kikapcsolódás várja Önt az x-bionic® wellness szférában, hétféle szaunával, szabadtéri hűtőmedencével. Valódi kikapcsolódást tapasztalhat a tepidárium, három pezsgőfürdő vagy a Kneipp-fürdő kellemes légkörében. Az üdülőhely kivételes ínyenc élményeket kínál az Apani vagy a Golden Garden éttermekben, ahol a világhírű és díjnyertes szakácsok vezetésével tematikus gasztronómiai élmények váltak hagyománnyá. Szórakozhat a Legend bárjában bowlingozással vagy biliárdozással, vagy egy érdekes filmmel az egyedi és inspiráló, eredeti dizájnnal rendelkező Tuli moziban. Kalandföld - egy multifunkcionális-oktató játszótér 0 és 99 év közötti gyermekek és felnőttek számára. Itt található egy gyermek amfiteátrum, számos mászókák, hinták, akadályok, de helyet is találnak a gyermekek motoros képességeinek, találékonyságának és ügyességének fejlesztésére. Minden hétvégén különleges és tematikus animációs programot szerveznek a gyermekek számára.

x-bionikus vízi gömb

Az X-bionikus vízi gömb ideális hely egyének, szerető párok, gyermekes családok, aktív emberek, de hivatásos sportolók számára is. A maximális sportteljesítmény és a kívánt kikapcsolódás helye. Használhatja az 50 m-es szabadtéri olimpiai úszómedencét, a 25 m-es fedett medencét, a csatornai rekreációs medencét különféle vízi látványosságokkal, például gejzírekkel, masszázsfúvókákkal vagy „vadvízzel”, valamint a kültéri és fedett baba medencét. 2 egész éves fedett csúszda, 2 kültéri csúszda és 2 szabadtéri csúszda szórakoztatja Önt, ahol teljes mértékben megőrülhet.

x-bionikus wellness szféra

Engedje meg, hogy kényeztesse magát, és töltse fel akkumulátorait a modern wellness helyiségeiben. Az X-bionikus wellness szféra tökéletes hely a pihenésre és a pihenésre. A szaunák, az úszómedencék, a tepidárium, a pezsgőfürdők és a Kneipp-fürdő mellett kellemes meglepetést okoz a sóbarlang vagy a törökfürdő hammam-kezelésekkel. Minősített SPA terapeuták gondoskodnak az Ön teljes kényelméről. Ez egy olyan hely, ahol élvezheti a békét és a tökéletes kikapcsolódás érzését.

x-bionikus erőgömb

Egy háromemeletes edzőteremmel büszkélkedhet, amelynek területe legfeljebb 1000 m2. A Technogym és a Cybex márkák minőségi felszerelését tartalmazza. Elsőként Szlovákiában rendelkezésünkre állt egy kardio gép a Skillmill profi sportolók számára. Rengeteg eszköz van a funkcionális edzéshez, talál kardiózónát, nyújtó zónát és egy speciálisan fenntartott súlyzót, szerszámokkal és Eleiko felületekkel. Van egy szabadtéri profi atlétikai oválisa is, amely az IAAF szabványai szerint van kialakítva, 8 futópályával, vagy egy kis edző ovális, 4 sávos - mindkettő kiváló minőségű felülettel, amely csökkenti az ízületek megterhelését és kiküszöböli a sérüléseket.

x-bionikus szálloda

Első osztályú szállást kínál 282 szobában, amelyek az x-bionikus magángömb részét képezik, és 12 luxuslakosztályt kínál az x-bionikus strato szférában. A tetőtéri apartmanok a legmagasabb színvonalú szállást és szolgáltatásokat nyújtják üdülőhelyünkön. Több kategóriájú szoba is megszállhat. Mindegyik tágas, ízlésesen berendezett és a legújabb információs TV technológiával van felszerelve. Minden szoba légkondicionált és ingyenes wifivel rendelkezik. A parkolás a szálloda összes vendégének ingyenes.

4 étterem

Az x-bionikus szférában 4 különböző koncepcióval rendelkező éttermet talál. A napközbeni reggeli mellett az Olym-Pick étterem ételek és italok széles választékát kínálja. Vendégeink házi tésztát, házi pizzát, ázsiai specialitásokat és nemzetközi ételeket is találnak. Az egészséges életmód kedvelői számára van egy fitnesz sarok, ahol napi menü áll rendelkezésre egészséges és kiegyensúlyozott ételekből, a különféle étrendek követelményeinek megfelelően, vagy válogatott friss salátákkal. Az Apani étterem egészséges japán és ázsiai specialitásokat kínál, amelyeket a japán konyha egyik legnagyobb szakértője, Alexandr Illesh készít. Örömmel lepi meg a Farrier's Steak House lovas étterem hangulata is, amely a stílusos rusztikus belső tér mellett eredeti toszkán sütővel vagy lónyereg alakú bárszékkel büszkélkedhet. A vörös hús szerelmeseit minden bizonnyal kellemes meglepetés éri a tökéletesen elkészített steakek gazdag kínálatában a legjobb minőségű húsból. Az Aranykert a haute konyhára összpontosít, ahol rendszeresen szerveznek a világ minden tájáról érkező fontos szakácsok különleges bemutatóit, a kiválasztott menük kóstolóival összekapcsolva.

2 bár

Az üdülőhelyen az éttermek mellett 2 bár is működik. A nap folyamán az X-bár friss süteményeket, desszerteket, ízletes szendvicseket, házi limonádét és kiváló kávét kínál. Ez a bár olvasószobaként is szolgál, sokféle könyvvel. A Legends'bar különféle alkoholos és alkoholmentes italokat kínál, biliárdozni vagy tekézni, szivarszobát és hétvégén élő zenét játszani.

Tuli mozi

Az üdülőhely stílusos mozival rendelkezik, ahol egy kényelmes tuli táskából élvezheti kedvenc filmműfaját. Az aktuális programot a www.tulicinema.com oldalon találja

Egyéb tevékenységek az üdülőhelyen és környékén

Az üdülőhelyen igénybe vehető a napoli lovarda szolgáltatásai, illetve kerékpárok és robogók kölcsönzése. Mivel az x-bionikus gömb közvetlenül a Bécs-Pozsony-Budapest nemzetközi kerékpárútvonalon található, nem kell csak a Duna-partra korlátoznia a kerékpáros túráját. Szabadidejét sétálással, futással töltheti a környező vidéken vagy az atlétikai stadionban. A szabadtéri medence közelében bérelheti a négy strandröplabda pályánk egyikét. A helyszínen található egy szabadtéri multifunkcionális játszótér, egy tornaterem vagy egy szoba is, ahol rendszeresen szerveznek csoportos gyakorlatokat. Wellnessünk részeként számos masszázs és kozmetikai kezelés közül választhat, vagy szépülhet a szépségszalonban. Az x-bionikus szféra közelében található a Hotel Kormorán, amely számos egyéb lehetőséget kínál: pétanque, tenisz, tollaslabda, csónakázás, vízi sportok - wakeboard, jet-ski, kajak, kenu, csónakkölcsönző, vízi kerékpár, sárkányhajó, paintball, lövés számszeríj, légpárnás kézműves, zorbing, aquazorbing, buborékfoci és hasonlók. Az üdülőhelytől 7 km-re egy 18 lyukú golfpálya, a Welten Báč vagy a 21 km-es távú szlovákiai autópálya található, ahol kipróbálhatja vezetési képességeit a Skid Schoolban, vagy megtanulhatja kezelni a kiszámíthatatlan helyzeteket az úton egy biztonságos vezetési pályán. Az üdülőhely ideális elhelyezkedése garantálja a gyors hozzáférést Pozsonyból (30 perc), Bécsből (60 perc) és Budapestből (120 perc), valamint nemzetközi repülőtereiken keresztül más európai fővárosokból vagy a világ minden tájáról.

oszd meg
Spracoval: Mikuláš Elek
Frissítve: 8.6.2020
Foto: archív x-bionic sphere


Lehet, hogy érdekel