HU HU

Hol lehet hétvégére 5.-6. 2019. október

Maťo Šimončič

Maťo Šimončič

0 hodnotenia
A fák levelei lassan hullani kezdenek, és ahogy a téli napok klasszikusa mondaná, az ősz talán minden kísérő jelenségét megfigyelhetjük. De az eseményszűrőnk nem erről szól. A minőségi hétvégéről szól, és nézzük meg, hogyan töltsük el a legjobban. Ezen a hétvégén lesz ételfesték, színházi fesztivál, kígyóbemutató és még sok más

Meghívjuk Önt a SCENA fesztivál 2. évére. A 2019. október 4–6-i hétvégén lehetősége nyílik megnézni a független színházak fesztiválját, amely Nagyszombatban alternatív, táncos és bábos előadásokat hoz a legeredményesebb független Szlovákia és a Cseh Köztársaság színházaiból. Hangsúlyozza, hogy minden korosztály számára előadásokat kínálnak.
Nem kereskedelmi jellegű munkát kínál a nézőknek, amelyek rendkívüli élményeket hoznak számukra az előadásokból. A fesztivál ideje alatt Nagyszombat központja színházzal elevenedik meg, amelyet a látogatók nemcsak kőbódékban - a KC Malý Berlín és a Ján Palárik Színházban -, hanem az utcákon is láthatnak - a Nádvorie és az A. Bernolák Park programot kínálva. főleg gyermekes családok számára.

128_vizrndd3wk.jpg
128_w2xwis7pmp.jpg

Ha már tele lesz színházi kultúrával, de dadogni kezd a gyomrában, akkor mindenképpen ajánljuk az utcai étel fesztivált. Három sikeres FOOD FEST után meghívjuk Önt a negyedikre. Ha ételkedvelő vagy és szeretsz szórakozni, akkor ezt nem szabad kihagynod. A legjobb utcai ételeket előkészítő kütyüket ismét felszolgáljuk! Várhatja az új eladókat, valamint a gazdag programot. Minden nap versenyek, workshopok, szórakoztató tevékenységek lesznek mindenki számára. Ezúttal a CITY PARK TRNAVA előtt találkozunk péntektől 04.10 vasárnapig. 2019.10.06-ig.

128_dwgii5a6r7.jpg

Szereti a bort, és élvezni akarja a szőlőben ülést, ezért jöjjön el a második és az utolsó piknikre a pezinoki szőlőskertekben Idén az Öreg-hegy alatt, amelyre október 5-én , szombaton kerül sor. A szőlőültetvények környezetében a helyi borászok borait élvezheti, amelyek ebben az időszakban már különböző őszi színekkel izzanak.

128_kpqkjezhze.jpg

Nem feledkeztünk meg azokról, akik rendesen szeretnének ugrani. Néhány év múlva Szlovákiába látogat a világtrance-szcéna holland sztárja, MARK SIXMA, akinek zenéje világszerte nagyon jól ismert a táncéleten. Mark a tánczene fővárosában született és nőtt fel - holland Breda városában, ahonnan olyan nevek kerültek elő, mint Tiësto, Hardwell és még sokan mások. Az eseményen a szlovák színtér legendái is szerepelnek: Milan Lieskovský és DJ Stanley, akiket Nagyszombat és a környező klubok minden látogatója jól ismer. Szombaton 05.10. így a pozsonyi Babylon klubban látjuk egymást.

128_jxmrkdi4ed.jpg
Pihenjünk vasárnap, vagy szenteljük kicsinyeinknek. Cífer falu Šarkaniáda néven gyermekrendezvényt készített. Gazdag program készül 15:00 órától a Plébániakertben. Sok verseny van készen, csak kígyót kell hoznia. Ez a vasárnap családias hangulatban zajlik majd, ezért az anyukáknak finom harapnivalókat kell készíteniük, süteményeket kell sütniük és repülniük kell.
oszd meg
Spracoval: Maťo Šimončič
Frissítve: 31.10.2019
Forrás: GoSlovakia


Lehet, hogy érdekel