HU HU

Hol lehet hétvégére 29.-01. 2020 március

Maťo Šimončič

Maťo Šimončič

0 hodnotenia
Hová menjünk a jövő hétvégén? A "Hová hétvége" rovatunkban minden héten megtudhatja, hová menjen. Akár bulival, családdal, akár műhelymunkára vagy előadásra való nevelésre. Ez a hétvége valami különleges, amire a végére olvasva megtudhatja.
A héten Kassán kezdjük szórakoztató utunkat, amelyet a szlovák hip-hop szcéna két legendája látogat meg. Ha elkapta azt a rappert, Kali , akit tavaly év végén terveztek befejezni, akkor jól elkapta. De ez nem történt meg, a mai rap-szcéna egyik legjobb művésze és nagyszerű szövegírója készített egy új "DE NEM" albumot. Hallhat régi ismerős dolgokat, de híreket is jelenthet a pénteken megjelent albumról Kassa Multihale-ban, több olyan vendéget is várhat, akik kirendelték őt egy új album létrehozásakor.

Továbbra is Kassán maradunk. Kétéves szünet után ismét egy rapper szólalt meg és ez PIL C , új felvonását "2086" -nak hívják, a produkciót a Specialbeatz vette át. Az egyes megállókban gazdag kísérő program várja a vendégeket. Tehát ne hagyja ki! Pénteken Kassán T-CLUB PIL C és vendégei.

194_m09fyx1qsb.jpg
A ruhák teszik az embert, ez egy ókori igazság. Nos, kéz a szívből, hányszor vettünk olyat, amit végül nem is vettünk fel, a dolog a szekrényben kötött ki és csak helyet foglal. Vigye el az összes nem kívánt ruháját egy "cserével" . A csere egy váltás ruha, elhozza a felesleges holmijait, és kicseréli őket másra. Jobb, mint a boltokban rohangálni. Új emberekkel fogsz találkozni, és segítesz a bolygón. A csereügyletek lassan általánossá válnak, ki ne akarna ingyen új szekrényt? A poliklinikán található Trnavská Baterkáreň ruhacserét szervez a hónap minden szombatján, 11:00 és 15:00 óra között.
194_0l7du1e705.jpg

Még a legkisebbeket sem felejtettük el. A farsangi szezon számunkra lassan véget ért, de ha még nem vett részt gyermekei karneválján, akkor is megoldható. A Galanta Városi Kulturális Központ minden gyermeket és szüleiket meghívja a farsangra 2020. február 29-én 15.00 órakor. a Városi Kulturális Központban. Tehát a skup készítsen maszkokat, szombaton pedig a farsangra. Ha a Galanta nem felel meg neked, akkor több gyermekkarnevált Szlovákia egész területén találhat weboldalunkon az esemény részben, vagy kattintson ide.

Tudja, hol találkoznak kreatívok, a jó ételek kedvelői Nagyszombatban, itt tartanak előadásokat, műhelyeket, és mindenkinek nagyszerű a munkatársa? Ez a kis Berlin , egy csodálatos tér, kiváló étteremmel, tele különlegességekkel. Ők készítették idei első workshopjukat Little Berlinben. Textil szellemben hordozzák. A műhelyt Eva Šrubařová nagyszombati művész és pedagógus vezeti Michaela Lehoczka előadóval együtt. Ha fejleszteni szeretné kreativitását, akkor nem szabad kihagynia. A belépés szimbolikus 2 €, és 15.00 órakor kezdődik.

194_sljmmi8y2u.jpg
Ígértem neked valami különlegeset! Az a kivételes esemény, amelyre Szlovákia egész területén sor kerül, a demokrácia ünnepe . Bár sokszor nem vesszük észre, mennyire fontos a demokrácia , mert mindennapos részévé vált. Négy évente döntünk országunkról, hogy melyik irányt veszi. Ezért éljen azzal a jogával, hogy elmegy az urnákhoz, és ne hagyja, hogy mások döntsenek helyetted.
oszd meg
Spracoval: Maťo Šimončič
Frissítve: 26.2.2020
Forrás: GoSlovakia


Lehet, hogy érdekel