HU HU

Hogyan tölthet el egy szokatlan napot a családjával Liptóban? Itt a tippünk!

(ms)

0 hodnotenia
Liptó központja minden bizonnyal az egyik legnépszerűbb turisztikai célpont Szlovákiában. Amellett, hogy ideális megközelítést kínál számos liptói látnivalóhoz, számos látnivalóval is vonzza.

Ebben a cikkben három látványosságra fogunk összpontosítani, amelyek a legértékesebb dolgot fogják megragadni - gyermekeinket. Először nekiláttunk az oroszlánok simogatásának és papagájokat tettünk a vállunkra a ZOOKontaktig, majd átugrottunk az úttesten a Pillangókertbe , ahol gyönyörű környezetben mintegy háromezer különböző méretű és színű pillangó repül, végül a szigetre költözünk. fantázia, Tatrapolis vidámpark. Ebben a gyerekek világhírű épületek miniatűrjeit láthatják, körhintán lovagolnak, elvesznek egy labirintusban, gyönyörű utat kereszteznek a Tatrapolis Expresszen keresztül, és más szórakoztató látványosságokon szórakoznak. Mindezt megteheti autójának egy parkolásával, mert mind a három látnivaló nagyon közel van egymáshoz.

147_624iokidlr.jpg
Forrás: slovago.sk (19.11.2019)

Közvetlenül a Tatralandia aquapark mellett találkozhat a ZOOKontakt kontakt állatkerttel . Szép és különösen szabad napok során lehetséges, hogy el kell viselnie a tanácsokat, de nagyon megéri várni. Az állatkertben körülbelül 120 állatfaj található, köztük oroszlánok, kenguruk, struccok, medvék, sok gyönyörű nyuszi és papagáj. A gondozók felügyelete alatt nagyon közel kerül az állatokhoz, és a gondozó mindig elmagyarázza, hogy milyen kapcsolat lehetséges az állattal. Sok állatot gondozók felügyelete mellett is lehet etetni.

Ennek az egyedülálló állatkertnek a fő mottója: " Tőlünk fotózol állatokat, nem a háló mögül. " Ezért mindenképpen javasoljuk, hogy látogasson el erre az állatkertre!

A jobb ötlet érdekében javasoljuk a videó megtekintését:

Mint fentebb említettük, amikor átlép az úton és egy rövid sétával a parkolón keresztül jut el, közvetlenül a liptói aréna Tatralandia bejárata elé kerül, ahol júniustól augusztus végéig rendszeresen egy csodálatos Pillangókert kiállítás zajlik. Körülbelül háromezer különböző színű és méretű pillangó repül gyönyörű környezetben, és egyúttal a virágok sokszínű és színes oázisát is megcsodálhatja. E virágok és pillangók kombinációja valóban egyedi és felejthetetlen.

A Bátorság kertje szintén 2019 óta a kert része, ami valójában átmenet a denevérek között. Tehát, ha van köztetek olyan hős, aki még akkor sem hátrál meg, ha megtudta, hogy akár 1 m hosszú szárnyfesztávolságú ütővel is találkozhat, akkor kipróbálhatja ezt az adrenalin-szórakozást.

A kert másik része 10 terrárium kígyókkal, hüllőkkel, gyíkokkal és más állatokkal. És végül egy kisebb madárház, ritka ausztrál madarakkal, amelyet egy angol utazó fedezett fel és feleségéről nevezték el.

TIPP neked: Ha nyári színt választasz a ruhádban, akkor a pillangók lesznek a legjobb barátok a bemutató alatt :)

Kicsit tovább, körülbelül 3 perc gyalogosan eljutunk a Tatrapolis vidámparkba , amelynek területe legfeljebb 1,61 ha. Talán minden gyerek talál magának valamit itt, hiszen akár 34 szórakoztató látványosság is van. A világhírű épületek miniatúráit is megtalálja az Eiffel-toronytól a Kamzík-toronyig. Ne felejtsen el fényképezőgépet vinni, vagy legalább feltölteni a mobiltelefonját, mert a 7 m magas Eiffel-torony fényképe valóban megéri. A Tatrapoliste-ban a Kovács műhelyében található kovács munkáját is saját szemével láthatja.

Az említett látnivalók közül, amelyeket egyébként már az ár is tartalmaz, mindenképpen érdemes megemlíteni a Tatrapolis Expres vonatutat, lehet láncos körhintán vagy klasszikus autodromon lovagolni, kóborolni a Tükör labirintusban vagy kipróbálni a nedves változatot szórakozás a zavaros csónakázó víz lövés.

Tehát, ha valami szokatlant keres, hogy az egész szabad napot a családjával tölthesse, akkor a Tatrapolis, a kapcsolattartó állatkert és a Pillangókert együtt az Ön számára. És ha azt tervezi, hogy meglátogatja az összes látnivalót, és ugyanakkor megtakarít néhány eurót, például egy gyermekeknek szánt ajándéktárgyért, akkor javasoljuk a " Pillangókert + ZOOKontakt " kombinált belépődíj használatát, ahol érdekes kedvezményt kap.

oszd meg
Spracoval: (ms)
Frissítve: 26.11.2019
Forrás: GoSlovakia


Lehet, hogy érdekel