Prioritou je šetrné spracovanie zamerané na prirodzenosť a vyjadrenie terroiru. Hrozno zberajú ručne. Výsledkom je odrodové víno, v ktorom sa snúbi práca vinohradníka aj vinára. Ročník 2018 bude pre bratov Hubinských desiatym. Každým ročníkom kvalitu hrozna a vína posúvajú neustále vyššie.
V ročníku 2016 vyrobili dve vína, v ktorých prebiehala fermentácia spontánne a v roku 2017 už spontánne fermentovala väčšina vín a pri tých zvyšných použivajú vybranú “ terroirovú” kvasinku s neutrálnymi kmeňmi. V roku 2017 začali používať ekologické prostriedky na ochranu vinohradov, na viac ako 80 %.
Do budúcna plánujú väčšiu časť vinohradov obhospodarovať v 100 % ekologickom režime. V priebehu desiatich rokov sa odrodoví profil zúži na šesť odrôd.
Školská 54
90201 Vinosady
Na našej webovej stránke používame pre zlepšenie našich služieb súbory cookies.
Pre pokračovanie prosím potvrďte dodatočné povolenia.