SK SK

Kam na víkend 31-01 september 2019

Maťo Šimončič

Maťo Šimončič

0 hodnotení
Je to tu, koniec prázdnin, koniec leta. Alebo aj nie... My z GoSlovakia sme pripravený prinášať nezabudnuteľné zážitky po celý rok, objavovať úchvatné miesta po celom Slovensku a navštevovať podujatia ktoré prinesú tie najkrajšie momenty. Poďme sa spoločne pozrieť "Kam na víkend" na prelome augusta a septembra.
Náš prehľad na tento týždeň začneme už vo štvrtok. Tradične sa leto uzatvára na Piešťanskej Sĺňave. Na festivale Lodenica si zábavu nájdu všetky vekové skupiny. Tento festival oslávi tento rok 20. narodeniny a organizátori si pripravili nabitý lineup. Svoj koncert odohrá aj legendárny Jaromír Nohavica, český Rangers - Plavci ukončia svoju kariéru po 55. rokoch koncertovania práve na tomto festivale. Program na všetky dni si môžte pozrieť na nasledujúcom prekliku: program LODENICA. Od štvrtka 29.08. do soboty 31.08., Piešťany a dni plné hudby, a legiend hlavne country a rocku.
125_kd3k48b81c.jpg
V Trnave sa štartovala letná sezóna presne týmto podujatím na Zelenom kríčku. Letnú sezónu  Bashavelom aj zakončia. Rytmy Balkánu mixnuté elektronikou, reggae a world music sú určené pre všetky vekové kategórie. Máme informáciu, že takto pred dvomi mesiacmi bola zábava až do rána v plnom prúde, uvidíme ako to bude tentokrát. Tak si skoč s partiou na Balkan Bashavel. Už tento piatok 30.08. od 20:00.
125_cfsrni40zg.jpg

Pamätáte ako sme pred dvoma týždňami behali na bicykloch po obciach v okolí Trnavy? Tak v sobotu tu máme ďalšie podujatie na kolesách. Tentokrát Mikroregión nad Holeškou, pozýva všetkých bez rozdielu veku a pohlavia na "spoznávačku" obcí ako Veselé, Trebatice, Rakovice, či Chtelnica. Tak poď aj s rodinou, či kamošmi na podujatie Cyklo Holeška tour 2019, ktoré sa uskutoční dňa 31. augusta, t. j. v sobotu, s registráciou na mieste od 08:30 hod. na motokárovej dráhe v Trebaticiach.

125_n1at3yx7qm.jpg

Chceš v tento posledný prázdninový víkend pripraviť prekvapenie pre deti? Obec Jaslovské Bohunice si na sobotu 31. augusta 2019 pripravila rozlúčku s letom. Pre deti sú od 10. do 16. hod. sú pripravené súťaže, rôzne atrakcie a o 15. hod. predstavenie Dúhalka. Akcia sa koná na miestnom amfiteátri.

125_biey2q9xdk.jpg

Máš rád vínko? Tak navštív vinárstvo Michal Bažalík vo Svätom Jure. Začínajú už o 15:00 hod. priamo vo Svätom Jure 31. augusta 2019, tak si nerobte iné plány. Najprv nás Michal prevedie vinicou, kde už začneme prvou koštovkou a neskôr sa presunieme do Renesančného domu, kde sa bude pokračovať do neskorých nočných hodín.

125_40haujlcxj.jpg

Bratislava 1. septembra zažije atmosféru pravého afrického trhu. Virunga.cz vám vezie zásobu toho najlepšieho exotického ovocia. Príďte vyskúšať a nakúpiť diaľkami voňajúce ovocie (nielen) na nedeľný večer. Čo takto ochutnať tie najmaslovitejšie avokáda, najvoňavejšie mangá, najsladšie ananásy, najväčší jackfruit alebo najfarebnejší dragonfruit?

125_gdxhxtj3eq.jpg
zdieľaj na
Spracoval: Maťo Šimončič
Aktualizované dňa: 31.10.2019
Zdroj: GoSlovakia


Mohlo by ťa zaujať