SK SK

Kam na víkend 15-16 jún 2019

Maťo Šimončič

Maťo Šimončič

4 hodnotenia
Zabi nudu a poď na akcie s GoSlovakia. Každý týždeň ti prinášame filter toho najlepšieho, čo môžeš zažiť.

Piatok začneme s banánmi, presnejšie s tými mediálnymi. Medial Banana sa vracia do Trnavy. V piatok 14.6. sa pripravte na parádny openair koncert na Zelenom kríčku. O warm-up a after-up sa postarajú djs: Abnorman, Botanic, Stanley a Stroho. Začína sa o 21:00!

112_8gck7mj9gz.jpg
Zdroj: Facebook (13.6.2019)
Chceš víkend venovať deťom a rodine? Žiaden problém máme pre teba niečo úžasné. Na Bojnickom zámku vstúpiš do rozprávkového sveta.  Tento rok bola inšpiráciou rozprávka Čarodejník z krajiny OZ. Stretneš 103 rozprávkových postavičiek a venuješ rodine nezabudnuteľný zážitok. 
Po roku je opäť pivármi milovaná Trnavská 13tkááá. Kto má rád pivo, tak je to povinná jazda. Slnko a pivo na každej jednej pivnej zastávke....  ufff. Koľko z vás vyhrá túto chmelovú olympiádu bez opice v nedeľu?  Štart o 8:00 v Amfiku. 

Víkend bude v znamení slnka a tepla, preto 15. júna v areáli vodných športov Wake Soul by Bearded Brothers v Ratnovskej zátoke nemôžeš chýbať, ak si ulietaš na elektronickej tanečnej hudbe (House Music & Melodic Techno). Na dvoch Stage-och vystúpia domáci a zahraniční headlineri ako Brian Cid (USA), Dmitry Molosh (BLR), Brigado Crew (ARG), Sixty Feet Deep (UK), Bizzare (SK), Denes Toth (SK) a ďalší. Vstupné za 16 €, ak to nestihneš v predpredaji, tak rovná dvacka na mieste. Levity festival začína už od 11:00, levitovať na elektronické rytmy začneme od 15:00.

Keď sa nám víkend prehupne do druhej fázy a budete mať ešte energiu, aby ste sa dopravili niekde k vode, čo tak k tej najkrištaľovejšej, akú v GoSlovakia poznáme? Aquarea Čierna voda , slnko, teplo, osvieženie, atrakcie pre malých aj veľkých. 

Ak si nad tým, čo sme vybrali ohrdol nosom tak šup šup na https://goslovakia.sk/sk/podujatia a vyber si, čo ti vyhovuje. Hlavne neseď doma a Objav. Navštív. Zaži. s GoSlovakia.

zdieľaj na
Spracoval: Maťo Šimončič
Aktualizované dňa: 31.10.2019
Zdroj: GoSlovakia


Mohlo by ťa zaujať