SK SK

Kam na víkend 3-4 august 2019

Maťo Šimončič

Maťo Šimončič

1 hodnotenie
Ako si užívate leto? My v GoSlovakia hltáme každý slnečný lúč. Boli ste už na dovolenke? Oddýchnuť si viete aj na skvelých podujatiach ktorých výber prinášame pred každým víkendom. Sleduj, čo pre teba vyberáme na prvý augustový víkend.
Víkend začneme tentokrát v Nitre kde nás v piatok od 14tej privíta 1 DŇOVÝ FESTIVAL HUDBY A JEDLA na Pešej zóne. Celé to organizujú ľudia z Becherovky a reštiky TATAMI, sľubujú riadnu párty na námestí plnú jedla a zábavy. Amosféru vytvoria Chilli Fellaz, ktorý to okorenia svojím funky beats od 16tej, od 18tej nastupuje so svojím setíkom DJ Rado Ka
120_uuzh434hlo.jpg
Ak máš v obľube festivaly, tak jeden začína už v piatok v Hontianskych Nemciach, ide o 8 ročník festivalu Atmosféra, o ktorom sme písali aj v našom článku Kam na festival 2019 + pár rád pred festivalom, v ktorom sme rozobrali to najlepšie čo ešte môžeš do konca leta zažiť. Ale vráťme sa späť k Atmosfére. Tento festival sa koná kúsok od Banskej Štiavnice, na krásnej lúke, skvelý hudobný a sprievodný program je precízne pripravený aby si zažil krásny víkend s priateľmi. Vyzerá to, že tím týchto 14 kreatívnych ľudí sa fakt snažil a prinesú tento rok lepší zvuk, ecoriad, chill zónu, nový DUB stage a veľa ďalšieho.
Rád beháš? Máš rád extrém? Poznáš obrí skokanský mostík na Štrbskom plese? Ak si odpovedal áno, na tejto akcii nesmieš chýbať. V sobotu 3.augusta budú Tatry dejiskom RED BULL 400, najnáročnejšej bežeckej výzvy tohto leta. 600 mužských a 200 ženských účastníkov sa môže registrovať a zmerať sily. Cítiš sa na to?
120_dfm3n45kbp.jpg
120_slalrtjjy4.jpg
Aby toho behu nebolo málo, alebo sa vám jednoducho neche ísť až do Tatier, máme tu niečo aj kúsok od Bratislavy. V parku historického kaštieľa v Dolnej Krupej sa v sobotu 03.augusta koná NIGHT RUN. Krásne prostedie parku, osvetlená trať s nasvietenými dominantami, ako platany a sekvoje dotvoria atmosféru kde spravíš svoj nový rekord. Účasť je limitovaná na 300 účastníkov tak už bež registrovať sa.
Ktorý Slovenský hrad sa ti páči najviac? Čo takto ten Spišský? Rozľahlý areál podhradia, krásne výhľady a nedele venované tým najmenším. Presne tak! Každá nedeľa na Spišskom hrade je venovaná deťom, od 14:30 je pre nich pripravené divadlo, kúzelník balónová šou. Najbližšie príde kúzelník a nasledujúci týždeň sa zabavie nlavne malé princezné, keďže si pre ne pripravili Školu princezien, spolu s divadelným predstavením - Žabia princezná.
120_uw85eqa4sz.jpg

Park Belu IV. Ak poznáte toto miesto viete, že sa jedná u jednu za najlepších chill zón v Trnave. Toto miesto bolo revitalizované pred asi 2 rokmi. Odvtedy sa stalo vyhľadávanou zastávkou pre domácich aj návštevníkov. Prečo spomínam práve park Belu IV., ktorý mimochodom udelil Trnave v roku 1238 štatút slobodného mesta? V nedeľu 4.augusta od 21:00 sa tu koná letné KINO POD HVIEZDAMI vol.1. Režisér Pavol Barabáš vytvoril ďalší úchvatný snímok o našej planéte. Za všetko hovorí motto filmu: Keď bude zdravá Zem, budú zdraví aj jej synovia... 

Už je to zopár víkendov kedy pre teba pripravujeme rubriku KAM NA VÍKEND. Veľmi nás poteší ak nám napíšeš do komentov, akých eventov by si si prial viac, prípadne aké miesta by ťa zaujímali. Sleduj náš web, či funpage a o pár dní si prečítaš kam ti odporúčame ísť sa okúpať, kým pre teba pripravíme to najlepšie z našich kúpalísk a jazier odporúčame Kam na festival 2019 + pár rád pred festivalom. Pamätaj, množstvo pdujatí a zaujímavých miest obajvíš na goslovakia.sk.

zdieľaj na
Spracoval: Maťo Šimončič
Aktualizované dňa: 31.10.2019
Zdroj: GoSlovakia


Mohlo by ťa zaujať