SK SK

Staminafood - domáce oblátky

Dominika Šimončičová

0 hodnotení
Pri návšteve kúpeľov, či pri mnohých vianočných stoloch si vychutnávame oblátky. My vám prinášame možnosť vychutnať si kvalitné oblátky aj v bežných dňoch.

Staminafood je firma, ktorá pôsobí na trhu od roku 2007. Výrobcovia týchto oblátok aktívne športujú, majú rodiny, priateľov a ich zdravie, či zdravie ich priateľov je pre nich dôležité. Inými slovami sú to ľudia ako my. Preto si dali za úlohu priniesť len to najkvalitnejšie. Jedlo z poctivých a plnohodnotných surovín. Jednoducho zdravé, chutné a domáce. Inšpirácie pre recepty čerpajú zo všetkých kútov od nutrologických výskumov, až po naše mamy, či staré mamy. 

Kto sú a čo robia?

Staminafood je Slovenská značka, ktorá vznikla aby reprezentovala silu, kvalitu, energiu a výdrž, ktorú im už mnohé priemyselní potraviny prestali ponúkať.

Zdroj: Facebook (23.2.2020)

Staminafood, okrem domácich oblátok vyrábajú aj ovsené kaše. 

Nemáte ráno čas raňajkovať? Nestíhate chystať raňajky pre vaše deti? Chceli by ste dopriať vám aj vaším deťom niečo zdravé? Práve ovsené kašičky od staminafood vám to ponúka. 

Samotné ovsené vločky nestačia iba zaliať horúcou vodou. Aby naozaj využili ich plný potenciál, treba ich variť, vtedy naše telo je schopné v najvyššej miere využiť rozpustnú aj nerozpustnú vlákninu. 

Ovsená kaša, má ideálny pomer sacharidov, rastlinného tuku, vlákniny, bielkovín a vody, zabezpečuje nakopnutie metabolizmu a prečistenie tráviaceho traktu. 

Zdroj: Facebook (23.2.2020)
Ovsené kaše, sú sladené vylúčene Slovenským medom a sú bez chémie a laktózy. Majú 9 príchutí. Kakaovú, kokosovú, makovú, orechovú a škoricovú, malinovú, marhuľovú,jablkovú, vlašský orech, čierna ríbezľa. 
Zdroj: Facebook (23.2.2020)

Prečo ich balia do skiel?

Ovsené kaše sú bez laktózy a konzervantov a preto ich balia do sklenených nádob, ktoré sú pre náš organizmus zdravšie. Obaly sú pevné a tak sa vám kaša nerozleje, a môžete si ju zobrať so sebou kamkoľvek. Sú to ovsené kaše ako od mamičky.

Zdroj: Facebook (23.2.2020)
Zdroj: Facebook (23.2.2020)

Ovsené kašičky ako od mamičky

Získali ocenenia Danubius Gastro cenu 2019.

Po dvoch rokoch vytrvalej tvrdej a vytrvalej práce prišlo oficiálne ocenenie od profesionálnej gastro komisie, ktoré ich potešilo. Veľmi veľké ďakujem patrí aj mamičkám, ktoré sú súčasťou tohto úspechu. Tak isto kvalitným dodávateľom a stabilným odberateľom.

zdieľaj na
Spracoval: Dominika Šimončičová
Aktualizované dňa: 8.6.2020
Zdroj: GoSlovakia


Mohlo by ťa zaujať