HU HU
Maťo Šimončič

Maťo Šimončič

0 hodnotenia
A nyár a második szakaszába lépett, talán Önnek eddig is tetszett, mert nekünk van. Mit hoz ez a hétvége? Ha követi weboldalunkat, áttekintése van, és tud minden eseményről vagy érdekes helyről. Jelenleg mintegy 500 rendezvényt kínálunk Szlovákiában, és a hétvégi választék néhány sorral alacsonyabb. Csináljuk.

Ma a rendezvény szekciónk közül két szabadtéri fesztivált választunk, a romantikát a trencséni kastélyban , de gondoltunk a szórakozásra a kicsik számára is. Azonban, amit senki sem várt, így a nagyszombati, a sávok királynő, AC / DC, U2 és Pink Floyd találkozik egy színpadon, persze ébredés :-). Megmutatjuk, hogyan fedezheti fel Szlovákia szépségeit két keréken Goszlovakia jóvoltából.

A hétvége legnagyobb eseménye mindenképpen a 20 000 fős látogatottságú Grape fesztivál, amely már a Pöstyén repülőtér kapacitásának rendszeres miséje. A jegyek reménytelenül elkeltek. Nézze meg a tavalyi utánfilmet. Ha sikerült jegyekkel csinálni, akkor van mire várni, és akiknek nincs jegyük, ne essen kétségbe, van egy csereprogramunk az Ön számára Pöstyéntől rövid távolságra.

Hogyan hangzik a szőlőpótló program? Végül is, a Červeník 2019 , nem annyira tele külföldi headlinerekkel, de a Desmod, Iné Kafe vagy a Gladiátor mindenképpen gondoskodni fog a nagy mulatságról. Az amfiteátrum Červeník nyitja meg kapuit pénteken és szombaton 15:00 körül, és lehet szórakozni késő estig.
122_6a34mls86l.jpg
Az emberek tömege a fesztiválokon semmi az Ön számára? Vagy páronként szeretné megtapasztalni ezt a hétvégét, esetleg még egy kis romantikát? Mindenképpen meg kell látogatni Matúš Čák városát és kastélyát . Augusztus 9-én és 10- én, pénteken és szombaton utoljára nyílik lehetősége meglátogatni a trencséni várat a fények éjszakai fényében. Ezt a színházat csak hétvégén, 19:00 és 23:30 között fogja tapasztalni.A trencséni vár éjszakai túrája kiváló választás rendkívüli élmény vagy romantikus randevú számára.
122_8wkbnppk8z.jpg

A nevetés a legjobb gyógyszer . És amikor kapcsolatba kerül a gyermekeinkkel, valószínűleg nincs jobb érzés. A ZáBaVKa Színház mesebemutatót készített a Beckov-kastélyban ! A túra során interaktív kastélytörténet játszódik le a szemed előtt: A nevetés a legjobb gyógyszer vagy Hogyan bohóc megmentette a királyságot! A meseszínházra augusztus 10-én és 11-én kerül sor, a teljes program itt található.

122_1935p6i4gw.jpg
Vannak olyan dalok, amelyek egy nyáron repülnek, és egy évig senki sem tud róluk, aztán vannak törzsvendégek, amelyeket gyermekeink továbbra is hallgatnak. Ezeken a dalokon nőttünk fel, vagy szüleink nőttek fel rajtuk. Az ilyen dalok alkotói között minden bizonnyal szerepel az U2, a Queen, a Pink Floyd vagy az AC / DC. Sajnos ezek a zenekarok soha többé nem találkoznak egy színpadon, de újjáéledő verzióik augusztus 10-én, szombaton 15:00 órakor érkeznek az Amfik Rock Fest nagyszombati amfiteátrumába.
122_rhct55pmo9.jpg

Szeret aktívan tölteni az idejét? Mit szólnál egy kerékpárhoz. Kerékpáros útvonalak szakaszunkban számos nagyszerű, változó nehézségű útvonalat talál. Ha két kerékpárt szeretne megismerni, és Nagyszombat környékéről származik, mindenképpen vessen egy pillantást arra az eseményre, amelyet Zeleneč önkormányzattal és a 11+ Microregion önkormányzatok helyi csoportjával közösen készítettünk. Tudjon meg többet a következő sorról: "Fedezze fel a kerekeken lévő mikrorégiót" .

Ha hiányzott valami a szűrőnkből, vagy érdekes témája van, írjon nekünk az info@goslovakia.sk címre. Ne felejtsd el, hogy az események teljes listáját a goslovakia.sk weboldal események szakaszában találja meg.

oszd meg
Spracoval: Maťo Šimončič
Frissítve: 31.10.2019
Forrás: GoSlovakia


Lehet, hogy érdekel