HU HU

Mit tennék még? Zlaté Zrnkot gyártom és pörkölöm

Maťo Šimončič

Maťo Šimončič

0 hodnotenia
Az olaszországi Bolognában tanult, és okos üzleti ötletet szerzett Olaszországban. Miután Olaszországban folytatta tanulmányait, visszatért Szlovákiába, ahol családot alapított és az interneten kezdett üzletelni, míg felfedezte a kávé pörkölés iránti szenvedélyét. Egész életében az embereket szolgálta, és valami igazán különlegeset akar nekik adni ... és úgy gondoljuk, hogy megtette. Václav Faltus - az Aranyszem gabona szerzője.

A kávé pörkölésének története Az aranybab Ivánka pri Dunajitól egy pörkölésben kezdődő történet. Azonban nem kávépörkölőben, hanem kakaóbab-pörkölőben. Itt két fiús kíváncsisággal rendelkező középiskolás barát megpróbál pörkölni valamit egy megvásárolt nyers kávéból.

183_bloh7fux3r.jpg

Több száz próba és hiba után több száz órás edzés után, és sok kudarc után Václav Faltus egy meg nem nevezett étterem bárpultjára helyezett egy zacskó pörkölt kávét, hogy megpróbálja megkínálni az embereknek - nincs utasítás a kávéfőző felállítására , se kezelési utasítás, se barista tanács, se trükk. Egyszerűen elhinni, hogy amikor az ember szeretettel tesz valamit, akkor az embereknek tudniuk kell. És tudták.

183_hrrosr4gzj.jpg

Az étterem tulajdonosa hamarosan eljött egy újabb kávéért, mivel maguk az ügyfelek is figyelmeztették a pincéreket, hogy a kávé hirtelen "valami más", és ilyen kávét akarnak. Így van ez a mai napig is. A jó hírnév és a pörkölt kávé szeretete elterjedt Szlovákiában és külföldön egyaránt. Annak ellenére, hogy a Zlaté zrnko kávé számos díjat nyert külföldön, amikor megkóstoltuk, úgy éreztük, hogy nem nagyobb öröm a szerzője számára, mintha a kávéja egyszerűen csak megkóstolná és pozitív érzelmeket gerjesztene.

Az arany bab a kávé világának legjobbjait jelenti. Minden országból megvásárolják a legdrágább és legjobb kávét. A kávékeverékeket 6 és 9 kávé között keverik, hogy az év bármely szakában elérjék ugyanazt az ízt. Pražiarnában egy gazdától származó kávét pörkölnek. Zlaté Zrnko arra vágyott, hogy a lehető legjobb minőségű kávét készítse el az emberek számára, és ezáltal kávépörkölőt létesítsen Ivanka pri Dunajiban, ahol eredeti kávét és kávékeveréket sütnek. Ezeknek a kávéknak minden évben más és más kivételes ízük van. 2015 óta kávé kincseket fedeznek fel a világ minden tájáról.

183_jur7wfzlcm.jpg

Nemcsak a megkóstolt kávé illata és íze, hanem kérdésünkre adott válasz is pozitív érzelmet váltott ki bennünk: Hogyan jutott el a pörkölt kávéhoz, Mr. Faltus? - "És mit tennék még?" Ha valaki el sem tudja képzelni, hogy mást csináljon, akkor képzelet nélküli embernek vagy olyan embernek kell lennie, aki szereti a munkáját. Václav Faltus határozottan nem képzelet nélküli ember, több mint 20 féle pörkölt kávét fejlesztett ki, ami kellemesebbé teszi az emberek napját. Hamarosan e-boltunkban megismerheti a szeretettel pörkölt kávé ízét.

183_xosaenxgfe.jpg
oszd meg
Spracoval: Maťo Šimončič
Frissítve: 8.6.2020
Forrás: GoSlovakia


Lehet, hogy érdekel