HU HU

Saška Mišiková

0 hodnotenia
A LYRA egy kézzel készített csokoládé. Csak a legjobb minőségű természetes termékeket használják: criollo kakaót és FINO DE AROMA kakaó kakaót, amely a világ összes kakaótermelésének csak körülbelül 6% -át teszi ki, Kolumbia különböző részeiből származó ültetvényes kakaót, nádcukrot, természetes vaníliát, liofilizált gyümölcsöket, Kalifornia, mandula, fahéj Srí Lankáról, Morello cseresznye. És mindezt vegyszerek vagy aromás anyagok hozzáadása nélkül.

Történetük 2008-ban kezdődött, amikor megpróbálták belga pralinét behozni Szlovákiába, de sikertelenül. Aztán saját forró csokoládéba kezdtek, valódi csokoládéból és sikeresen. A pozitív válasznak köszönhetően ez nem tartott sokáig, és a fejükben megszületett az ötlet, hogy más csokoládétermékeket készítsenek. A fordulópont 2009-ben következett be, találkoztak a kolumbiai Casa Luker céggel, amely emlékeztette őket saját dél-amerikai ültetvényeikre és partnerük lett. Ez megnyitotta a minőségi csokoládé világát , amelyet nem szoktak. Megértették, hogy a minőségi csokoládé elkészítése azt jelenti, hogy minden gazdát, minden fát, minden részletet meg kell ismerni, ismerni kell a kakaó teljes útját, és elegendő időt kell rá fordítani.

190_wi67wudb8v.jpg
Forrás: lyrachocolate (20.2.2020)

Ezenkívül 2017-ben elkezdtek együttműködni és kiváló minőségű kakaót vásárolni az ecuadori Shuarov indiánoktól, és régóta támogatnak számos tevékenységet itthon és külföldön. Véleményük szerint nemcsak rólunk szól, hanem arról a környezetről is, amelyben üzleti tevékenységet folytatunk. Számukra a líra a természethez való visszatérést jelenti.

190_2ewixyyv07.jpg
Forrás: kakaovník (20.2.2020)

Körülbelül harminc ember dolgozik a Lyra csokoládéján, és Karol Stýbl vezetésével dolgozik , aki a belga Barry Callebaut Csokoládé Akadémián végzett, kolumbiai ültetvényeken dolgozott, a francia Emmanuel Hamon csokoládéval képzett, és megszerezte a Fino de Aroma mesterszakács-csokoládé címet . Feltalálja és előállítják.

Ma a Lyrát a legnagyobb "csokoládétáblák" is dicsérik - kizárólag minőségi alapanyagokat használnak a csokoládé előállításához, amelyeket Kolumbiából importálnak.
A Lyra legnagyobb titka a kolumbiai Fino de Aroma kakaó, amely a világ kakaótermelésének csak hat százalékát teszi ki, és gyümölcsös és virágos aromák jellemzik. A lyra csokoládékra jellemző a színes szórás - cukros virágszirmok, diófélék vagy szárított gyümölcsök, de különösen a szerelem mennyisége az egyes tablettákban.

190_kff1h4cero.jpg
Forrás: lyrachocolate (20.2.2020)

A jövőben szeretnék bővíteni termékportfóliójukat, továbbra is szeretnének új termékeket fejleszteni a legjobb minőségű alapanyagokból, és remélik, hogy nem fognak csalódást okozni vásárlóiknak. Büszkék vagyunk arra, hogy Szlovákia büszkélkedhet minőségi csokoládét gyártó céggel. Amellett, hogy LYRA-nak hívják, megerősíthetjük azt is, hogy ez a világ egyik legjobb csokoládéja. Végül beszámolunk erről a kivételes csokoládáról, mint érdekes tulajdonságról.

oszd meg
Spracoval: Saška Mišiková
Frissítve: 8.6.2020
Forrás: GoSlovakia


Lehet, hogy érdekel