HU HU

A pattogatott kukoricának is van szabványa, és Zigmundo pattogatott kukorica

Maťo Šimončič

Maťo Šimončič

13 hodnotenia
Az ezzel a pattogatott kukoricával töltött idő soha nem pazarolódik el. Legalábbis így hangzik az ínyenc popcorn borítójának szövege. Ha azt gondolná, hogy nem válhat a popcorn rabjává, az megtévesztene.

Szlovákiában egyedülálló termékünk van, amelynek minősége és őszintesége messze felülmúlja minden más jellegét nemcsak hazánkban, hanem a környező országokban is. Zigmundo pattogatott kukoricáról beszélek, amely Szlovákiából, konkrétan Pozsonyból származik. És elmentünk megnézni, hogyan lehet meggyőződni arról, hogy ez lehetséges-e.

Forrás: GoSlovakia

Peter Červeň és társa, Štefan Blaha áll az édes pattogatott kukorica előállítása mögött, akik elsőként hozták Szlovákiába a pattogatott kukorica egészséges és rendkívül ízletes változatát. Hosszú évek óta ismerik egymást, bíznak egymásban, és mindkettőjükben az a közös, hogy sok éves vezetői pozícióban végzett munka után úgy döntöttek, hogy távoznak, és kézzel kezdenek dolgozni.

Az eredmény a kézzel készített finom és egészséges Zigmundo pattogatott kukorica. Egészséges, mert a pattogatott kukoricát nem klasszikus módon állítják elő, ahogyan azt a mozi vagy más kulturális események megszokták. Ebben az esetben pontosan 0 g olajra van szükség a kukoricamag kibontásához, mivel azt forró levegővel állítják elő. A kukorica Franciaországból származik, ahol a vállalat fenntartható módon vásárolja meg a dél-afrikai gazdáktól. Sajnos Szlovákiában nincs megfelelő kukoricatípus, és senki sem terjeszti. Zigmund kritériumai rendkívül magasak.

Forrás: GoSlovakia

A kukoricamag kitörése után a termelés különböző közbenső lépésein keresztül jutunk el a fűszerezéshez. Az alapíz a sózott karamell, amelyet közvetlenül a gyárban állítanak elő, és elmondom, az illata teljesen valószerűtlen. Ezen alapíz mellett megkóstolhatja a málna vagy az alma-fahéj pattogatott kukoricát is. Valóban nem tudjuk kiválasztani, melyik tetszik a legjobban, de azt tudjuk, hogy amikor kinyitja a csomagot, az nagyon gyorsan eltűnik.

Forrás: GoSlovakia
oszd meg
Spracoval: Maťo Šimončič
Frissítve: 8.6.2020
Forrás: GoSlovakia


Lehet, hogy érdekel